Jason Derulo
Jason Derulos Bebislycka med flickvännen Jena Frumes - Foto: Foto: STELLA Pictures / Splash News och jasonderulo/instagram

Jason Derulos bebislycka med flickvännen Jena Frumes

Jason Derulo delar med sig av bebislyckan på Instagram och TikTok. Flickvännen Jena Frumes är gravid och paret väntar nu sitt första barn tillsammans.


Jason Derulo, 31, och flickvännen Jena Frumes, 27, väntar sitt första barn. Jason som innan har haft en strålande solokarriär som artist har under de senaste året satsat på TikTok. Han och flickvännen har gjort succé på appen där de delar med sig av roliga klipp tillsammans. 2020 släppte Jason även megahiten Savage Love som idag har över 712 000 000 streams på Spotify. 

Jenna Frumes och Jason Derulo. Foto: STELLA Pictures/ddp/INTERTOPICS/Pacific Coast News

“Kunde inte vara mer exalterad”

På TikTok har Jason över 44 000 000 följare och därför var det även självklart att en video fick bli formatet paret avslöjade graviditeten igenom. Under videon, som Jason delade på både Instagram och TikTok, skriver han “Kunde inte vara mer exalterad för det nya kapitlet i våra liv”.

Läs mer: 

Molly Sandén prisas efter sexavslöjandet om världsstjärnan

Kim Kardashian om Twitter-skandalen: "Frustrerande"

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.