Stockholm

Kim Kardashian om Twitter-skandalen: "Frustrerande"

Kim Kardashian och Kanye West
Kim Kardashian pratar för första gången om Kanyes Twitter-skandal. Foto: Foto: STELLA Pictures/ddp images/Planet Photos och STELLA Pictures/ddp/abaca press

I det senaste avsnittet av Keeping Up with the Kardashians pratar Kim Kardashian för första gången om Kanye Wests Twitter-skandal förra året. Något hon varit väldigt hemlighetsfull om. Det här säger hon!


Läs mer

Reality-stjärnan Kim Kardashian, 40, är superaktuell då sista säsongen av Keeping Up with the Kardashian har börjat sändas. Tittarna får nu komma lite närmare inpå. Det är i det andra avsnittet som Kim för första gången diskuterar incidenterna på Twitter, som har setts som en startpunkt för skilsmässan. Hennes dåvarande man Kanye West, 43, skrev flertal tweets som Kim och familjen fann störande. 


Kanye anklagade bland annat Kim och hennes mamma Kris Jenner, 65, för att ha försökt “låsa in honom” och tweetade att Kris även ignorerat hans samtal. Inläggen på Twitter, som raderades, uppmärksammades snabbt världen över - en anledning till att Kim inte har velat prata om det: 

– Jag har alltid varit väldigt respektfull genom att inte prata om problemen som Kanye och jag har. Ni har ju säkert sett dom på Twitter, säger Kim i Keeping Up with the Kardashians

Familjens support 

Kim Kardashian talar om tuffa tiden i Keeping Up with the Kardashians. Foto: STELLA Pictures/ddp images/Planet Photos

Kims syster Khloé Kardashian, 36, förklarar att Kim ofta hanterar saker privat. 

– Hon är lugn och cool och vi alla respekterar det. Men jag vet, eftersom hon inte pratar om det, till och med privat med oss, att det verkligen påverkade henne, säger Khloe. 

Kim som inte vill gå in på detaljer om twitter-incidenterna berättar dock att hon blir frustrerad av att saker som händer hemma sprids på Internet.

– Kanye har varit i Wyoming, och han har postat en del saker på sociala medier, säger hon 

Och fortsätter

– Så det är lite frustrerande. Men du måste bara separera dig själv från vad som händer hemma och vad som händer på Internet, avslutar hon. 

Familjen stöttar Kim genom att bjuda in henne till en mysig kväll i huset i Malibu för att distrahera henne från det jobbiga. 

– Det är så många stressfulla saker som händer så jag behövde detta som mest, säger Kim. 

Kim har fått stöd från familj och vänner. Foto:STELLA Pictures/ddp images/Planet Photos

Läs mer: 

De är rikast och fattigast i familjen Jenner-Kardashian

Därför köpte Kim Kardashian vuxenblöjor: "Jag bryr mig inte"

Så mår Kim Kardashian efter skilsmässan från Kanye West

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.