Margaux Dietz
Margaux Dietz om hatet: "Äckliga små troll" - Foto: Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och Stella Pictures

Margaux Dietz om hatet: “Äckliga små troll”

Influencern Margaux Dietz berättar i sin senaste YouTube-video att hon är trött på näthatet hon utsätts för på bloggen. Hon har i en period till och med slutat blogga då hon blev för ledsen. Det här säger Margaux!


Margaux Dietz, 30, har gjort succé på sociala medier, och inte minst på YouTube. På kanalen har hon över 316 000 prenumeranter. Margaux började dock karriären med en blogg som snabbt växte. Det stora genombrottet kom när hon la ut en video från förlossningen med sonen Arnold. 

Kommentarsfältet avstängt 

Margaux har ofta ett leende på läpparna, nu vill hon dock stoppa näthatet. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Kommentarsfältet är avstängt på den senaste Youtube-videon. I videon, som har titeln “Jag blir så sjukt ledsen”, berättar Margaux att hon har utsatts för näthat på bloggen. 

– Det fick mig att sluta blogga förut, för jag kände bara "nej", jag orkar inte mer för det är så taskig attityd, säger Margaux i YouTube-videon. 

Nu berättar Margaux dock att hon har bestämt sig för att ta upp bloggandet igen. Hon kommer inte låta de som skickar hat få henne att ge upp. 

“Sluta titta på mig” 

– Så alla ni som är sånna här äckliga små troll, ni kan faktiskt sluta titta på mig istället, säger hon 

Hon fortsätter: 

– Gå inte in och läs bloggen nu om ni hatar mig så mycket liksom. 

Hon tycker helt enkelt att nät-trollen ska syssla med det dom gillar istället! Margaux får stöd av fästmannen Sean. Paret förlovade sig tidigare i år och Nyheter24 har skrivit om frieriet här.

Läs mer: 

Margaux Dietz avslöjar beslutet: "För vår sons skull"

Så mycket pengar tjänar Margaux Dietz

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.