Charlyne Yi och James Franco
Charlyne Yi riktar anklagelser mot James Franco. - Foto: Stella Pictures, Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild

Anklagelser mot James Franco: "Ett rovdjur som jagar barn"

Skådespelerskan Charlyne Yi riktar nu flera allvarliga anklagelser mot James Franco och Seth Rogen. Franco kallar hon för ett "sexuellt rovdjur som jagar barn".


Skådespelerskan Charlyne Yi, 35, riktar nu allvarliga anklagelser mot James Franco och Seth Rogen. Charlyne slog igenom i Seths film "Knocked up" år 2007, och han var en av producenterna av filmen "The Disaster Artist" där Charlyne spelade rollen som Safoya.

I ett längre inlägg på Instagram skriver nu Charlyne att hon försökte hoppa av filmen "The Disaster Artist" eftersom hon menar att James Franco är ett "sexuellt rovdjur" med en "lång historia av att jaga barn".

James Franco och Seth Rogen. Bildkälla: Stella Pictures.

Riktar även kritik mot Seth Rogen

Hon anklagar även Francos bästa vän Rogen för att vara en av de som möjliggör Francos beteende, skriver Skådespelerskan Charlyne Yi

"När jag försökte bryta kontrakten och hoppa av filmen "The Disaster Artist" eftersom James Franco är ett sexuellt rovdjur så försökte de muta mig med en större roll i filmen. Jag grät och sa att det var precis tvärtom till det jag ville. Jag sa att jag inte kände mig säker när jag jobbade med en jävla sexuell förövare. De förminskade det och sa att det där med Franco var en förövare var "så förra året" och att han hade förändrats. Då hade jag precis hört att han varit på en ny tjej den veckan", skriver hon på Instagram.

Charlyne Yi och Seth Rogen i filmen "The Disaster Artist". Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag äcklas av vita män"

Charlyne skriver att hon "äcklas av vita män som väljer makt istället för att skydda kvinnor och barn från förövare".

"Vita män säger att det inte är deras ansvar när Franco ställs till svars. Eller när vi anklagar Seth Rogen och andra för att möjliggöra hans beteende. Vems ansvar är det då? De kvinnor och barn som lider av posttraumatisk stress efter vad Franco har gjort dom? Eller de som blir framtida offer – är det deras ansvar? Vita män skiter helt enkelt i", skrev hon bland annat.

Franco har anklagats tidigare 

År 2018 anklagade flera olika kvinnor Franco för sexuella trakasserier och övergrepp. 

Två av de kvinnorna gick vidare och stämde Franco. I slutet av februari i år så stod det klart att Franco och kvinnorna nått en förlikning. Hur mycket pengar kvinnorna fick har inte avslöjats, skriver Hollywood Reporter.

James Franco har ännu inte bemött Charlyne Yis anklagelser.

LÄS MER:

Kändisarna som varit ihop med minderåriga: "Hon var bara 13"

Armie Hammar anklagad för brutal våldtäkt – ska ha pågått i timmar

Game of Thrones-stjärnans anklagelser mot Marilyn Manson: "Han skar mig med kniv"

Kändismännen som har anklagats för kvinnomisshandel

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.