Onsdag 10 Aug
Stockholm

Nicole Falciani om nya livet med sin pojkvän Adem Berisha

Nicole Falciani och Adem Berisha
Nicole Falciani och Adem Berisha har flyttat till Italien. Foto: Instagram/nicolefalciani

Paradise Hotel-programledaren och influencerprofilen Nicole Falciani flyttade nyligen till Italien med sin pojkvän Adem Berisha. Nu berättar hon om parets planer för framtiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var sommaren 2020 som Nicole Falciani, 24, meddelade att förhållandet mellan henne och pojkvännen Eric Saade, 30, var över. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under sommaren, men förlovningen bröts och bröllopet ställdes in.

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget", skrev Nicole på Instagram.

Eric Saade och Nicole Falciani gick skilda vägar i maj 2020. Bildkälla: Stella Pictures.

Senare framkom det att Eric hade dumpat Nicole efter fem års förhållande då han inte "gillade hennes personlighet". Eric Saade blev sedan tillsammans med influencerprofilen Hanna Schönberg, 22.  

Flyttat till Rom tillsammans

Även Nicole gick vidare på sitt håll – hösten 2020 gick Nicole officiellt ut med att hon barchefen Adem Berisha, 29, var ett par. 

Nicole har haft fullt upp som programledare för "Paradise Hotel" – men efter de långa inspelningarna i Mexiko så har Nicole och Adem tagit ett härligt beslut. Nyligen flyttade de nämligen till Rom tillsammans. 

Beslutet tog de för bara två månader sedan – och det gick undan. Nicole hyr ut sin lägenhet i Stockholm, och de har nu tagit sitt pick och pack och flyttat till den italienska staden. I sin blogg på Elle skriver Nicole om sitt nya liv.

Adem Berisha och Nicole Falciani. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

"Jag går hand i hand med min kille, en person jag inte ens visste existerade innan juni förra året. Och nu är vi här. Vi bor i Rom nu, det här är vår hemstad. Allting känns fortfarande som en dröm".

Nicole berättar att planen är att de ska bo i Rom fram tills april 2022. Därefter ska de bestämma om de vill bo i Sverige eller Italien. Eller kanske någon helt annanstans? 

Nicole skriver att just nu känns det inte som att de kommer flytta till Sverige igen. De stortrivs – och kärleken mellan paret verkar vara starkare än någonsin.

"Jag är så glad att Adem är lika orädd, galen och spontan som jag är. Han är precis som jag. Vi bara kastar oss ut och sen får vi se vart det leder oss", skriver hon vidare i sin blogg.

Det låter underbart!

LÄS MER:

Nicole Falcianis svar efter Eric Saades ord om deras relation

Nu flyttar Paow till Danmark med pojkvännen: "Vill ha barn"

Allt du vill veta om Eric Saades flickvän Hanna Schönberg

Nicole Falciani om coronafesterna: "Ni kan vara lugna"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.