Molly Sandén
Så bra chans har Molly Sandén att vinna en Oscar - Foto: Christine Olsson/TT och STELLA Pictures/Robert Eklund

Molly Sandén kan vinna en Oscar – så bra är oddsen

Oddsen att Molly Sandén ska kamma hem en Oscar är bättre än vad man kanske kan tro. Så stor är chansen att Molly, som enligt en del recensenter har just den bästa låten, vinner priset för Bästa sång på Oscarsgalan!


Molly Sandén, 28, är nominerad i kategorin Bästa sång på Oscarsgalan som går av stapeln den 25 april. En del recensenter anser att Mollys låt borde kamma hem priset, då det är den bästa låten av samtliga nominerade. Men oddsen ser lite annorlunda ut. 

Så bra tippad är Molly att vinna 

Så bra tippad är Molly att vinna en Oscar. Foto: Christine Olsson/TT

Enligt ATG är det bara 4.50 gånger insatsen att Molly vinner en Oscar för låten "Eurovision Song Contest: Song of Ice and Fire". 

Martina Olsson, PR-ansvarig för ATG, skriver i ett pressmeddelande att låten troligen hade varit tippad som en större favorit om fler personer hade sett filmen:

– Oscars jury kan vara oberäknelig, Molly har absolut chansen men det kommer bli en liten skräll om hon vinner, säger Martina. 

Den tippade storfavoriten är ingen mindre än Leslie Odom Jr med låten "Speak Now" från filmen "One night in Miami". Med ett odds på 1.65 toppar han listan, men har både vinstsugna Molly och den tippade tvåan Laura Pausini hack i häl.

Molly, som stoppades från att uppträda på plats på Oscarsgalan i USA, har den senaste tiden befunnit sig i staden Húsavik på Island där hon spelat in ett framträdande som kommer att sändas på galan.

Här är listan över aktuella odds för Oscars-nominerade i kategorin Bästa sång

1. Speak Now (Film: One Night in Miami) Artist: Leslie Odom Jr 1.65

2. Io Si (Film: The Life Ahead) Artist: Laura Pausini 3.25 

3. Husavik (Film: Eurovision Song Contest: Song of Ice and Fire) Artist: Will Ferrell och My Marianne (Molly Sandén) 4.50 

4. Fight for You (Film: Judas & the Black Messiah) Artist: H.E.R 26.00

5. Hear My Voice (Film: The Trial of the Chicago 7) Artist: Celeste 26.00 

Oddsen för Oscarsgalan uppdateras här.


Oscarsgalan sänds på TV4, TV4 Play och C More den 25 april.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.