Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Nu avslöjar Bianca Ingrosso vad hon tycker om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer- - Foto: Stella Pictures, Facebook

Bianca Ingrossos ord om Pernillas pojkvän Christian Bauer

Nu avslöjar Bianca Ingrosso hur det gick till när hon träffade mamma Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer för första gången.


Modellen Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens nya pojkvän

Att Pernilla Wahlgren, 53, är galet nykär har inte kunnat undgå någon. År 2021 kunde inte bli bättre för Pernilla som har en ny pojkvän i sitt liv. Han heter Christian Bauer och är 55 år gammal.

Bauer kommer från Åkersberga utanför Stockholm, och jobbar som säljare och modell. Han har synts i reklamer för bland annat bilmärket Renault.

Christian Bauer. Bildkälla: Facebook

Pernillas avslöjande om Christian Bauer

Först ville Pernilla hålla Christian Bauers identitet hemlig, men den senaste tiden har hennes följare kunnat få en inblick i deras romantiska vardag.

Nyligen var Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på semester i Marbella, och väl hemma i Stockholm så har de njutit av varenda sekund.

– Jag tar igen sju års celibat, berättade Pernilla Wahlgren skrattande i sin podcast "Wahlgren & Wistam" som hon har med bästa vännen Sofia Wistam.

Christian Bauer. Bildkälla: Privat

Bianca Ingrossos ord om första mötet med Christian Bauer

Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 26, var faktiskt den som först avslöjade att Pernilla hade en pojkvän, något Bianca gjorde i podcasten "Ursäkta" i slutet av april.

Men det kom att dröja flera veckor innan Bianca faktiskt träffade Christian Bauer för första gången!

I sin senaste vlogg berättar Bianca Ingrosso att hennes första möte med Bauer skedde invigningen av Phillippe Cohens restaurang Ted i Stockholm.

Med under invigningsmiddagen av restaurangen, som ligger på fashionabla Östermalm, så var även Benjamin Ingrosso och Biancas bästa vän Melina Criborn. Och såklart Pernilla och pojkvännen Christian Bauer då.

– Jag har ju inte sagt det ännu, men mammas kille. Han är en gud. Han är så trevlig. Han är så härlig. Han är så skön. Han är SÅ snygg, berättar Bianca Ingrosso i vloggen och fortsätter:

– Det var första gången ikväll som vi träffade honom allihopa. Det är så kul att se henne kär. Det är helt otroligt.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Allt du vill veta om Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer har många strängar på sin lyra – här är allt du vill veta om honom!

  • Han är född den 19 januari 1966, vilket gör att han är 55 år gammal.
  • Christian Bauer är från Stockholmsförorten Åkersberga.
  • Christian jobbar som sälj och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden. Det är ett företag som utvecklar produkter för munhälsa. Men om du känner igen Christian är det inte konstigt – han är nämligen även modell och har synts i flera reklamfilmer. Christian Bauer har bland annat varit med i reklamfilmer för bilmärket Renault.
  • Enligt sitt cv på agenturen Stage Pool så pratar Christian både svenska, engelska, tyska och en del norska.
  • På Facebook skriver Christian om sina intressen: "Fjäll och hav är mina rätta element och mina barn och barnbarn är min kärlek️".
  • Christian Bauer bor i en villa värderad till 8,4 miljoner kronor.
  • Han håller på fotbollslaget Djurgården.
  • Christian Bauer är 181 centimeter lång och har storlek 43 i skor.
  • På Instagram hittar du Christian under namnet @cebebauer
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...