Ben Mitkus första ord om uppbrottet – Diana planerar revansch
Ben Mitkus första ord om uppbrottet – Diana planerar revansch - Foto: Youtube/Ben Mitkus, Instagram/dianababan

Ben Mitkus första ord om uppbrottet – Diana planerar revansch

Youtubern Ben Mitkus öppnar för första gången upp sig om uppbrottet med Diana Baban i en video. Nu planerar Diana revansch för att förklara sin sida då hon påstår att Bens ord inte är sanna.


Ex On The Beach-deltagaren Diana Baban, 29, postade ett inlägg tidigare i veckan där hon berättade att Youtubern Ben Mitkus, 26, hade gjort slut med henne. 

Nyheter24 rapporterade om hur många följare var i chock och rasade mot Ben eftersom dumpningen på deras utomlandsresa ansågs lite väl hård. 

Ben Mitkus har varit tyst tills nu 

Foto: Ben Mitkus/Youtube

Paret befann sig utomlands när uppbrottet skedde och Diana var den som först uppdaterade om de tråkiga nyheterna på sin Instagram medan det ekade tyst från Bens håll. 

Nu har Ben brutit tystnaden och postat en video på YouTube som för tillfället ligger etta på trender i Sverige. 

I videon förklarar han sin sida på saken, och berättar vad som har hänt och varför han tog beslutet att göra slut. 

– Det har varit så mycket spekulationer om allt, och hat, och jag antar att alla vill veta varför jag har gjort slut, säger Ben i videon och fortsätter: 

– Det blir inte en rättvis bild att spekulera om, och försöka hitta någonting, om inte jag pratar utifrån hur jag känner. 

Därför gjorde Ben slut med Diana 

Foto: Instagram/dianababan

I den 40 minuter långa videon förklarar Ben i stora drag hur beslutet att göra slut var en blandning av många olika saker som han hade tänkt på under en längre tid. 

Han påstår att han har gjort slut med Diana två gånger innan och att hon har fått honom att känna sig kritiserad för den han är. 

– Viktigt att påpeka är att det här är tredje gången jag har gjort slut med Diana. Första gången jag gjorde slut med henne var ett och ett halvt år sedan och anledningen till varför jag gjorde slut var att, om ni har följt mig vet ni att jag har ADHD och jag funkar på ett annat sätt, säger Ben. 

Det som fick det att brista för Ben ska ha varit att Diana inte haft förståelse för hans ADHD samt att hon ska ha betett sig respektlöst mot hans mamma och syster. 

– Det känns tillslut som att min existens stör henne. Att jag bara andas. Bara jag är så blir hon som ett svart moln. Det är lite så att jag inte känner mig accepterad, förklarar Ben. 

Diana planerar en revansch 

Efter att Ben hade laddat upp videon kom en upprörd Diana direkt med svar. På sin Instagram story skrev Diana: 

"Wow alltså.. Jag är ännu mer i chock idag än vad jag har varit under dom här dagarna i Kreta. Jag sa till Ben i 3 dagar att vi kunde göra en video tillsammans så det inte blir några missförstånd eller pajkastningar när vi kommer hem till Sverige och det ville han inte", skriver hon bland annat på sin Instagram Story. 

Foto: Skärmdump dianababan/Instagram

Det forna Youtube-parets ord står mot varandra. Diana skriver på sin Instagram att Bens påståenden i videon inte stämmer.

"Kommer göra en sista video om allt"

Foto: Skärmdump dianababan/Instagram

Imorgon kommer Diana även posta en video på Youtube och förklara sin sida på saken.. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.