Följarna rasar på Ben Mitkus – efter råa dumpningen utomlands

Det var under veckan som Diana Baban, till fansens chock, skrev ut ett inlägg om att hon och Ben Mitkus gjort slut. Enligt Diana ska Ben, utan förvarning ha gjort slut under deras utlandssemester.


Ex On The Beach-deltagaren Diana Baban, 29, och Youtubern Ben Mitkus, 26, träffades 2018 via den gemensamma vännen Jasmine Gustafsson, 27. 

Då Ben tidigare varit tillsammans med Ex on the beach-profilen My Karlberg, 23, som under det årets säsong blev vän med Diana blev situationen något speciell då My ansåg att Diana gjorde fel som började dejta hennes ex. 

Det hela genererade i en pajkastning på Youtube där My, Ben och Diana ställde ord mot ord. 

Kärlekssoppan landade i att Ben och Diana blev tillsammans – samtidigt som My och Diana bröt kontakten. 

Fansen rasar efter Ben Mitkus dumpning

Under de senaste åren har Ben och Dianas relation med både upp och nedgångar följts av hundratusentals människor. De har rest till olika länder, spelat in otaliga videos tillsammans, umgåtts med varandras familjer och byggt upp en gemensam fanskara. En fanskara som nu satte kaffet i halsen när Diana skrev ut ett inlägg om att Ben valt att göra slut. 

Då många av följarna först trodde att det hela handlade om ett sedvanligt prank så fick Diana på nytt skriva ut ett inlägg om att det hela är sant. 
Diana fick förtydliga att det hela inte handlade om ett prank. Bildlälla: dianababan/Instagram

"Jag skulle aldrig någonsin pranka om något sånt här. Jag förstår dock att många tror det med tanke på hur sjukt det är och tro mig, det tycker jag med och det kom som en jävla chock", skrev hon då. 

Än så länge har Ben valt att inte kommentera uppbrottet – men i båda profilernas kommentarsfält så smattras det bland fansen. 

Många av följarna ifrågasätter det faktum att Ben valde att göra slut under en resa. Bildkälla: dianababan/Instagram

I kommentarsfältet skriver många av följarna att det är en naturlig övergång i en relation att gå ifrån nykär till "bästa vänner" och att det hela tiden är någonting som skiftar och rör på sig. 

Vissa tyckte även att det var konstigt att Ben bara sex dagar innan uppbrottet valde att publicera en bild på han och Diana – pussandes. 

Varken Ben eller Diana har svarat på följarnas kommentarer. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.