Pernilla Wahlgren talar ut om Emilio Ingrossos rädslor.
Pernilla Wahlgren talar ut om Emilio Ingrossos rädslor. - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens känga till Emilio Ingrosso: “Din idiot”

Pernilla Wahlgren talar ut om Emilio Ingrossos rädslor som fick henne att utbrista: “Din idiot”.


Ingen har nog missat att det stormat kring realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, och exmannen – den före detta dansaren och numera krögaren – Emilio Ingrosso, 56.

Exparet var tillsammans i nio år och tillsammans har de barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24.

Nu talar Pernilla Wahlgren ut om ytterligare dramatik i förhållandet.

Pernilla Wahlgren kastades ut av Emilio Ingrosso

Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos relation präglades av destruktivitet, bråk och otrohet. I podcasten som Bianca Ingrosso drev tillsammans med Alice Stenlöf, 25, ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” klargjorde Bianca 2018 att både Pernilla och Emilio hade varit otrogna mot varandra.

Vill du veta vilka fler kändisar som varit otrogna mot sina partners? Läs mer här.  

Pernilla Wahlgren har tidigare berättat i “Stjärnorna på slottet” 2020 att relationen var osund men att hon fortsatte gå tillbaka efter varje uppbrott, som hon menar skedde vid varje bråk då Emilio hade en tendens att göra slut i samband med varje konflikt. Pernilla återgav hur hon blev utkastad av Emilio när hon var höggravid med Benjamin.

Foto: Stella Pictures

När den sistfödda Benjamin Ingrosso sommarpratade 2021 berättade han om en kaosartad barndom, präglad av föräldrarnas bråk. Han menar att både storebror Oliver och storasyster Bianca föddes in i en kärleksfull familj där det var frid och fröjd, men att det däremot var annorlunda när han själv kom till världen. 

– När jag föds den 14 september 1997 så är pappa ute på Stureplan och festar. Det där försoningsligget som gjorde att jag kom till har inte direkt fått dem att hålla ihop. Tvärtom så har de typ redan gjort slut när mamma ligger där och krystar, säger han i sitt sommarprogram. 

Foto: Stella Pictures

“Din idiot”

Vad som däremot inte nämns är att en av de nämnda förlossningarna inte gick så lugnt till som det beskrivs. Nu berättar Pernilla i det senaste podcastavsnittet av “Wahlgren och Wistam” som hon driver tillsammans med Sofia Wistam, 55, om dramatiken vid förstfödda Olivers födsel. 

Emilio Ingrosso var närvarande på BB vid födseln av sonen. Men Pernilla berättar att han är väldigt rädd för både blod och sprutor – som ju i regel hör förlossningar till – och drabbades av panik. 

Eftersom det var en lång och utdragen förlossning blev Pernilla matad med stora mängder blåbärssoppa för att hålla energin uppe. Pernilla berättar att man lätt kan kräkas precis innan födseln när det trycker på ett särskilt sätt, vilket då hände henne. 

– Så jag spydde ju som en hund. Och då börjar han skrika “Herregud herregud hon spyr blod hon spyr blod” och höll på att svimma, berättar hon och fortsätter fnissandes:

– Och då tog jag honom i armen och sa “Det är blåbärssoppa din idiot!”.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!