Söndag 28 Nov
Stockholm

Svenska kändisarna som varit otrogna: "Var naken i garderoben"

Nyheter24 listar sju svenska kändisar som varit otrogna.
Nyheter24 listar sju svenska kändisar som varit otrogna. Foto: Henrik Montgomery/TT och Stina Stjernkvist/TT

En kastade in älskaren i garderoben, och en annan var otrogen mot sin sjuka fru. Nyheter24 listar sju svenska kändisar som vänsterprasslat.
– Jag slog en vodkaflaska i huvudet på mig själv för att försöka vända situationen, säger en välkänd profil som blev påkommen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Agneta Sjödin medger otrohet

Tv-profilen Agneta Sjödin, 54, har haft ett kärleksliv som varit minst sagt omskrivet. Bland hennes ex hittar man nämligen en rad kända ansikten såsom Runar Sögaard, 54, som är exmake till Carola Häggkvist, 55, och så förstås artisten Niklas Strömstedt som hon har dottern Maja med. 

Läs mer om svenska kändisar som har barn ihop här.

Hon har även varit tillsammans med Martin Lamprecht, 58, som är pappa till Filip Lamprecht, 24, – och som haft relationer med flera välkända kvinnor genom åren. 

Agneta Sjödin. Foto: Henrik Montgomery/TT

Men åter till Agneta, som numera är singel, men som enligt egen utsago krossat några hjärtan genom åren.

– Det är klart jag sagt saker i affekt jag ångrat. Jag kan explodera, och säga taskiga saker, har hon tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet.

Agneta Sjödin och Martin Lamprecht. Foto: Jari Kantola/Stella Pictures

När programledaren får frågan om hon varit otrogen är svaret rakt på rak:

– Ja, när jag var yngre. Han fick reda på det. På något sätt kom det fram. Jag lärde mig en läxa och insåg att jag aldrig mer skulle vara det.

2. Pernilla Wahlgrens otrohet upptäcktes inte

Året var 2002 när artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 53, skilde sig från Emilio Ingrosso, 56, efter ett stormigt förhållande. Numera är de två vänner, men dottern Bianca Ingrosso, 26, har tidigare avslöjat att otrohet funnits i bilden.

Pernilla Wahlgren och tidigare maken Emilio Ingrosso under bröllopet 1993. Foto: Mark Earthy/TT

– Min mamma var otrogen mot pappa och min pappa var otrogen mot min mamma, sade Bianca i podcasten ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” år 2018. 

Även Pernilla har bekräftat att hon varit otrogen – dock inte mot vem.

Pernilla Wahlgren. Foto: Fredrik Sandberg/TT

– Det är ju inte bra. Men jag har inte behövt konfrontera någon med det. Det upptäcktes aldrig. Men visst, jag har gjort sådant som inte är helt okej. Samtidigt tänkte jag ”kommer det här fram så kommer jag skämmas och be om ursäkt”, berättade hon för Expressen 2016. 

3. Måns Zelmerlöw var otrogen flera gånger

Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw, 35, är sedan flera år tillbaka gift med brittiska Ciara Zelmerlöw, 34, med vilken han har sonen Albert och bonusbarnet Archie

Innan han blev familjefar levde Måns dock ett ganska stökigt liv och otrohet kantade hans relationer – något han varit öppen med.

Måns Zelmerlöw. Foto: Henrik Montgomery/TT

Under 2014 medverkade han i podcasten Värvet där han öppnade upp om sin syn på kärlek och sex.

– Jag ser ju på sex som någonting, och att älska som någonting helt annat. Så sex behöver inte betyda någonting alls, berättade han då.

Även i "Renées brygga" 2018 berättade Måns om otroheten. Läs mer om det här.

4. Leif GW Persson var "inte lite" otrogen

Leif GW Persson. Foto: Anders Wiklund/TT

Kriminologen och tv-profilen Leif GW Persson, 76, har två äktenskap bakom sig och under det andra vänstrades det en hel del. Det berättade han i TV4:s "Hellenius Hörna" år 2016 när David Hellenius, 47, ställde frågan om otrohet rakt ut.

– Ja, det är klart, inte lite. Det gjorde jag och det var väl inte bra, svarade Leif då och betonade att han är trogen sin nuvarande fru.

5. Jonas Bergströms otrohet mot prinsessan

Det var få som kunde undgå att nås av nyheten att Jonas Bergström, 42, var otrogen mot prinsessan Madeleine, 39, i samband med en svensexa i Åre.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström. Foto: PPE/DDP/Stella Pictures

– Vi hade en affär på ­hotellet. Han följde mig hem i taxi cirka klockan ­fyra på natten. Innan vi skiljdes åt bytte vi telefonnummer och han gav mig en kram, sade Tora Uppstrøm Berg, som han vänsterprasslat med, till norska Se og hør då.

Otroheten ledde till att förlovningen mellan Jonas och prinsessan bröts, och paret gick skilda vägar.

6. Sofia Wistam blev upptäckt under affären

Programledaren Sofia Wistam, 55, var blott 19 år gammal när hon träffade artisten Tomas "Orup" Eriksson, 62. Men deras relation inleddes på det mest turbulenta av sätt.

Sofia var nämligen tillsammans med regissören Hannes Holm, 58, vid tiden och hade därför en affär med Orup – innan hon blev påkommen när pojkvännen plötsligt kom hem när Orup låg i sängen.

Sofia Wistam. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

– Jag ryckte upp min älskare och gömde honom i garderoben. Han hann inte ta på sig kläder så han var naken i garderoben, har Sofia berättat i Rix Morron Zoo, enligt Hänt.

Det dröjde dock inte länge innan Hannes hittade mannen i garderoben, och då tog det hela en ny vändning.

– Jag slog en vodkaflaska i huvudet på mig själv för att försöka vända situationen. Flaskan gick inte sönder, men jag fick hjärnskakning och kräktes, sade hon till Expressen 2003.

7. Robert Gustafsson var otrogen mot sjuka frun

Den hyllade komikern Robert Gustafsson, 56, var 22 år gammal drabbades hans fru av svåra hjärtproblem. Under denna period ska han ha varit otrogen mot frun Lotta, vilket han skrivit om i boken "Från vaggan till deadline" från 2010.

Robert Gustafsson. Foto: Henrik Montgomery/TT

– När Lotta fick allvarliga problem, jag kunde inte hantera det. Alla runt omkring mig var så sårbara kändes det som. Jag fick en tyfon av dödsångest och tappade fotfästet, har han senare sagt till Aftonbladet.

Otroheten till trots lever paret fortfarande ihop.

Kommentera
Kopiera länk
Dela