Kourney Kardashians Halloweenfest möter kritik på sociala medier
Kourney Kardashians Halloweenfest möter kritik på sociala medier - Foto: Instagram/kourtneykardash/Stella Pictures

Kourtney Kardashian la ut bilder på "mördade kvinnor" i sitt hem – följarna rasar

Kourtney Kardashians halloweenfest anklagas för att vara både våldsam och olämplig, sedan bilder på vad som ska föreställa mördade lik har spridits i sociala medier. Vi varnar känsliga läsare för grafiska bilder.


Det stormar ofta kring familjemedlemmarna i familj Kardashian-Jenner.

I september var det Kim Kardashian som följarna rasade på, efter att hon delat med sig av bilder från en ny fotografering. Enligt flera har hennes utseende "gått för långt" och många sade sig ha svårt att ens känna igen realityprofilen.

Här kan du läsa mer om Kim Kardashians omtalade bilder.

Kourtney Kardashian pyntade trädgården med "mördade lik"

Men nu är det storasyster Kourtney Kardashian som följarna kritiserar. I helgen anordnade hon nämligen en påkostad Halloweenfest som både vänner och familj gick på – självklart utklädda från topp till tå.

Temat för festen var filmen "Halloween ends" från 2021 och Kourtney la upp flera bilder och videoklipp på Instagram under kvällen. Bland gästerna smög en utklädd skådis runt för att skrämmas, och trädgården hade pyntats med blodpölar, gravstenar och utspridda plastkroppar som skulle se ut som mördade lik.

Och det sistnämnda fick flera följare att höja på ögonbrynen.

Följarna rasar på Kourtneys fest: "För våldsamt"

Foto: Instagram/kimkardashian
Foto: Instagram/kourtneykardash
Foto: Instagram/kourtneykardash
Foto: Instagram/kourtneykardash

Många tyckte nämligen att Halloweenfesten hade dekorerats på tok för realistiskt, och kritiserar den för att vara olämplig och makaber. 

Så här har flera sociala medieanvändare skrivit om Kourtneys fest, enligt New York Post:

"Hur mycket jag än älskar skräck och läskiga saker så är det här lite för realistiskt och våldsamt helt utan anledning... Ger mig dåliga vibbar"

"Jag älskar Halloween och jag försöker vara förstående mot andra, men det är så äckligt att använda något som en mördad kvinna som rekvisita."

"Jag känner att det här är högst opassande även för vuxna."

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.