Travis Kelce och Taylor Swift
Travis Kelce fick en segerkyss av flickvännen Taylor Swift. - Foto: AP Photo/John Locher/TT Bild, P Photo/John Locher/TT Bild

Fansens oro över Taylor Swift efter klippet på Travis Kelce: "Spring"

Taylor Siwfts pojkävn Travis Kelce och hans Kansas City vann Super Bowl. Men ett klipp på Travis Kelce får nu Taylors fans att oroa sig då de menar att hans beteende mot coachen Andy Reid är en "röd flagga".


Super Bowl är över, och det var Kansas City som tog hem segern. Matchen blev en riktig rysare där Kansas på övertid vände sitt underläge mot San Francisco 49ers till en seger med 25–22. 

En av Kansas Citys stora hjältar var Travis Kelce, som efter en passning under övertidssekunderna, gjorde en oerhörd insats för laget.

Travis Kelce. Bildkälla: AP Photo/John Loche/TT Bild

Travis är inte bara en av världens mest kända sportstjärnor utan även tillsammans med Taylor Swift – och givetvis var hon på plats i Las Vegas för att heja fram sin pojkvän. 

Under matchen gick det hett till, och på bilder och klipp som sprids världen över syns en rasande Travis storma fram mot sin coach Andy Reid, knuffa honom bakifrån och skrika mot hans ansikte.

Travis beteende har nu fått Taylors fans att oroa sig för hennes säkerhet, och menar att Travis beteende mot den 65-årige Reid är en "röd flagga".

Travis Kelce och Taylor Swift kysser varandra efter vinsten. Bildkälla: AP Photo/Brynn Anderson/TT Bild

"Det fruktansvärda och kränkande beteendet och ilskan som Travis visar mot Andy Reid, som är en mycket äldre man som inte har en chans att försvara sig, är en stor röd flagga. Taylor Swift borde springa – inte gå – mot närmsta utgång", skriver en person på X.

"Han är inte en man, han är skräp. Hoppas Taylor ser de röda flaggorna. Spring Taylor", skriver en annan.

Travis Kelce med coachen Andy Reid. Bildkälla: Stella Pictures.

Senaste nytt

Blackberry Smoke-trummis död

2 timmar sedan

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

igår 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.