Rihanna och Chris Brown år 2008 på modeveckan i Paris.
1 av 5
Rihanna och Chris Brown år 2008 på modeveckan i Paris. - Foto: Stella Pictures
Rihana på scen sommaren 2012. Den senaste tiden har varit minst sagt turbulent för stjärnan.
2 av 5
Rihana på scen sommaren 2012. Den senaste tiden har varit minst sagt turbulent för stjärnan. - Foto: Stella Pictures
Hon har festat hårt, hamnat på rehab, gått ner oroväckande mycket i vikt och nu senast gick hennes älskade mormor bort – ett hårt slag mot världsstjärnan som stod sin mormor mycket nära.
3 av 5
Hon har festat hårt, hamnat på rehab, gått ner oroväckande mycket i vikt och nu senast gick hennes älskade mormor bort – ett hårt slag mot världsstjärnan som stod sin mormor mycket nära. - Foto: Stella Pictures
Rihanna berättar om sitt trasiga kärleksliv i nya numret av Harpers Bazaar.
4 av 5
Rihanna berättar om sitt trasiga kärleksliv i nya numret av Harpers Bazaar. - Foto: Stella Pictures
Rihanna och Chris Brown under lyckligare tider – långt innan den oerhört brutala misshandeln.
5 av 5
Rihanna och Chris Brown under lyckligare tider – långt innan den oerhört brutala misshandeln. - Foto: Stella Pictures

"Jag trodde inte jag kunde känna en sån smärta"

Rihanna öppnar upp sig och pratar ut om relationen till ex-killen Chris Brown.            


Rihanna, 24, och Chris Brown, 23, var ett av världens hetaste par. Oskiljaktiga och vansinnigt förälskade. Men kärlekssagan slutade i katastrof. Chris Brown misshandlade Rihanna brutalt.

Nu berättar sångerskan om kärlekssorgen och svårigheten att gå vidare i kärlek. Om att kanske aldrig våga älska någon igen.

– Jag är rebellisk via min musik, mitt mode, mina tatueringar och mitt hår. Men jag är väldigt restrektiv när det kommer till mitt kärleksliv. Det existerar i stort sett inte. Om jag träffar någon som jag tycker är riktigt cool så kan vi hänga. Men så fort jag inser att vi har kommit varandra för nära så sluter jag mig helt och vill inte släppa in någon, förklarar Rihananna i en öppenhjärtlig intervju i det kommande numret av amerikanska Harpers Bazaar, som Mirror tagit del av.

– När jag var kär...Gud, jag föll så hårt. Det fick mig att känna mig ovärderlig. Men så tog det bara ett ögonblick och så ändrades hela mitt liv. Allt jag visste var annorlunda. Jag trodde aldrig att jag kunde känna en sådan smärta. Och jag är rädd för att känna det igen, berättar hon vidare i intervjun.


"Jag ska slå ihjäl dig"

Det var år 2009 som Rihanna och hennes dåvarande pojkvän Chris Brown var på väg hem från Grammyförfesten.

En upprörd Rihanna slog till instrumentpanelen i Chris Browns bil. Det fick honom att se rött. Chris bromsade ned farten, men bara en aning, och försökte knuffa ut Rihanna från bilen. När det misslyckades började han i stället att slå henne.

Chris Brown styrde bilen med sin vänstra hand. Den högra handen använde han till att dela ut slag efter slag mot Rihanna. När hon tittade på sina skador i bilens spegel kom det första hotet från Brown.

– Jag ska slå ihjäl dig så fort vi kommer hem. Vänta du bara. Vänta och se, sade han till Rihanna.

Då ringde Rihanna sin assistent. Trots att assistenten inte svarade så låtsades Rihanna som att hon hade fått kontakt – och att hon bad assistenten om polishjälp. Allt för att få Chris att sluta slå.

För Chris Brown var det som att hälla bensin på eld.

– Det där var verkligen det dummaste du kunde göra. Nu ska jag verkligen döda dig, skrek han och började slå henne igen. Rihanna försökte skydda sitt ansikte, samtidigt som hon försökte fly från bilen.

Men Chris ökade bara farten. De automatiska bildörrarna gick i lås. Chris lade sin arm runt hennes nacke i en nacksving som nästan fick henne att svimma av. Sedan bet han hennes vänstra öra.

Mardrömsmisshandeln slutade inte förrän Rihanna lyckades krossa bilrutan med sin sko, skriver The Sun, som tagit del av polisrapporten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!