Russell Brand tröttnade på ris à la Katy.
1 av 3
Russell Brand tröttnade på ris à la Katy. - Foto: Dominic Lipinski/SCANPIX
En av orsakerna till att Russell Brands och Katy Perrys äktenskap inte höll uppges vara att han ville bilda familj, medan popsångerskan inte var redo.
2 av 3
En av orsakerna till att Russell Brands och Katy Perrys äktenskap inte höll uppges vara att han ville bilda familj, medan popsångerskan inte var redo. - Foto: Getty Images
Russell ser singellivet som en chans att "simma i choklad".
3 av 3
Russell ser singellivet som en chans att "simma i choklad". - Foto: Stella Pictures

Russell Brand sexfrossar efter skilsmässan

Komikern jämför äktenskapet med en "risdiet".


Sexberoendet styrde länge Russell Brands liv, men under det ettåriga äktenskapet med Katy Perry säger sig komikern ha hållit sig i skinnet. Nu är dock äktenskapslöftena brutna sedan flera månader tillbaka och i en intervju med Howard Stern avslöjar Russell hur han njuter av singellivet:

- Om man har varit på en risdiet under en längre tid och Willy Wonka plötsligt frågar om man vill ta över chokladfabriken skulle vem som helst simma i choklad, förklarar han.

Katy har ännu inte kommenterat vad hon tycker om att betraktas som en "risdiet".

/
/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

Fugees återförenades på konsert

1 timme sedan
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

2 timmar sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

2 timmar sedan
I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

2 timmar sedan
I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

2 timmar sedan
En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.