Kim Kardashian och Kanye West är kärare än någonsin.
1 av 4
Kim Kardashian och Kanye West är kärare än någonsin. - Foto: Stella Pictures
Kim är en
2 av 4
Kim är en - Foto: Stella Pictures
Låt oss hoppas att 50 Cents löjliga kritik rinner av Kim!
3 av 4
Låt oss hoppas att 50 Cents löjliga kritik rinner av Kim! - Foto: Stella Pictures
Skräp? Knappast!
4 av 4
Skräp? Knappast! - Foto: Stella Pictures

50 Cent hånar Kanyes kärlek: Kim är en sopa

50 Cent jämför Kim Kardashian med en påse sopor.


De har aldrig varit goda vänner direkt. Men frågan är om inte 50 Cent, 37, gått över gränsen nu – i en intervju kallar han Kanye Wests, 35, nya flickvän Kim Kardashian, 31, för "sopa".

– Du vet hur det är. En mans sopor är en annans man skatt. Om han känner att hon är perfekt så är hon perfekt, säger 50 om Kanyes flickvänval till tidningen XXL Magazine, via Daily Mail.

50 Cent blev sedan helt eftertänksam och slängde in en liten brasklapp om att den "perfekta kvinnan" kanske bar var en myt. 

– Jag är inte helt säker. De smartaste killarna jag känner brukar ha ett oerhört dåligt omdöme vad det gäller kvinnor, fortsatte han. 

50 Cent och Kanye har varit rivaler i flera år, och år 2007 så hotade till och med 50 Cent att avsluta sin karriär om Kanyes album Graduation sålde fler exemplar. Trots att Kanyes album sålde flera exemplar, så stod inte 50 Cent fast vid sitt löfte. År 2009 släppte han albumet Before I self Destruct, och i år släppte han  Street King Immortal. 

50 Cent är inte den enda som kritiserat Kanyes kärlek till Kim Kardashian. För bara några veckor sedan skrev Nyheter24 om hur Kanyes vänner kritiserade Kanyes plan på att fria till Kim med ädelstenar som en gång tillhört Kanyes avlidna mor Donda West. 

– Hans vänner tycker att det är en fruktansvärd idé. Eftersom det skulle vara en gåva så är det svårt att ta tillbaka den sen. De har också påmint honom om att Kim inte är någon som jobbar hårt för sina pengar. Hon tjänar miljoner på att göra dokusåpor och sälja ut sig – och Dondas smycken borde inte vara en del av det imagepaketet, säger källan vidare till Radaronline.com.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.