Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hiphopstjärnan twittrade oralsexbild

Den här bilden lade Chief Keef upp på sin Twitter. OBS: Bilden är censurerad av Nyheter24.

Den här bilden lade Chief Keef upp på sin Twitter. OBS: Bilden är censurerad av Nyheter24.

Screenshot från Chief Keefs Twitter.

Nöje | 18/09/2012 10:19

Den 17-åriga hiphopstjärnan lade upp oralsexbild på Twitter.

Chief Keef, eller Keith Cozart som han egentligen heter, är den 17-åriga hiphopstjärnan som nyligen skrivit kontrakt med skivjätten Interscope – och är därmed kollega med både Madonna, U2, Eminem och 50 Cent.

På sin Twitter har Chief Keef över 250 000 följare – och under måndagen lade han upp en bild på sin Instagram där en kvinna utförde oralsex på honom. 

Bilden blev genast borttagen av Instagram och Chief Keefs konto raderades. Men via hiphopstjärnans Twitter finns bilden fortfarande uppe, och är redan retweetad av över 2 500 användare. 

Men Chief Keefs debacle med Instagram är nog inte hans största problem just nu. 

För det här är inte första gången Keith Cozart hamnar i klammeri med rättvisan. I december 2011 arresterades han för olaga vapeninnehav och fick sitta i husarrest hos sin mormor (?!). 

Den 5 september 2012 var det dags igen – då utredde Chicagos polis Cozarts eventuella inblandning i en dödsskjutning på hiphopstjärnan Joesph 'Lil JoJo' Coleman.

– Chief Keef skrämmer mig. Inte honom personligen, men bara den kulturen han representerar, sade hiphopstjärnan Lupe Fiasco om Chief Keef i en intervju, skriver Chicagoist.