Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kims familj driver med Kanyes sexfilm

Kanye West har gjort flera sexfilmer.
1 av 3

Kanye West har gjort flera sexfilmer.

Faksimil: Radaronline

Kim Kardashian och Kanye West.
2 av 3

Kim Kardashian och Kanye West.

Stella Pictures

Kim har också en sexfilm i bagaget.
3 av 3

Kim har också en sexfilm i bagaget.

Nöje | 26/09/2012 12:14

Kim Kardashians familj bryr sig inte nämnvärt om att hennes pojkvän Kanye West har spelat in flera sexfilmer. I stället skojar de friskt med Kanye.

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 om hur Kanye West har spelat in två sexfilmer, och filmerna finns nu ute till försäljning. 
Bägge filmerna är imponerande långa – den andra filmen är närmare 40 minuter lång. 

– Det är ständig action. Seriöst, killen tar inte en enda paus. Det är nästan som Sting, skriver TMZ.com  om Kanyes 40-minuter långa sexfilm, och refererar till rockstjärnan Sting som en gång i en intervju hävdade att han hade tantrasex i flera timmar. 

Kanyes sexfilmer ska vara inspelade för flera år sedan, långt innan Kanye och Kim blev ett par – men Kanye tänker inte låta filmerna läcka ut på internet, utan tänker ta i med hårdhandskarna och toppadvokater för att få bort filmerna från marknaden. 

Men Kanye behöver inte oroa sig för vad hans svärmor, Kim Kardashians mamma Kris Jenner och resten av familjen ska tycka om honom.  

– Alla i familjen Kardashian älskar Kanye och de har sagt att de inte bryr sig om hans sexfilm. De säger att det inte är nån stor grej. Både Kims mamma Kris och Kims syster Kourtney säger till Kanye att det inte är något att oroa sig över, och de har ju hanterat skandalen med Kims sexfilm och det är inget att bry sig om, säger en källa till Radaronline.com. 

I den ena sexfilmen har Kanye sex med en kvinna som liknar hans nuvarande flickvän Kim Kardashian väldigt mycket, och Kims familj skämtade om att Kanye verkligen har en speciell tjejtyp, skriver Radaronline.com vidare.