Grabbarna flashar sina klockor.
1 av 5
Grabbarna flashar sina klockor.
Lugnt och skönt....
2 av 5
Lugnt och skönt....
För mycket av det goda?
3 av 5
För mycket av det goda?
Det blev lite för mycket för vissa...
4 av 5
Det blev lite för mycket för vissa...
Chris Brown var verkligen på fotohumör.
5 av 5
Chris Brown var verkligen på fotohumör.

Chris Brown knarkar loss på Instagram

Chris Brown befinner sig i marijuanans hemstad Amsterdam – där knarkar han ner sig och dokumenterar sitt drogrus.


Rihanna röker på och super till havs

Chris Brown och Rihanna har nyligen återförenats, och kanske leker lika barn bäst? Rihanna är inte heller någon direkt drogmoståndare och bara hennes sommar var i vildaste laget. Se alla bilderna här. 

R'n'b-stjärnan Chris Brown, 23, må ha avslutat sitt twitterkonto efter den vansinniga attacken mot den kvinnliga komikern Jenny Johnson tidigare i veckan – men på sin Instagram så lever och frodas Brown som aldrig förr. De som följer linslusen Brown på Instagram hade under gårdagen nämligen sina feeds fullpepprade med semesterbilder från Browns besök i drogliberala Amsterdam. 

Brown, som ska uppträda på Ziggo Dome i veckan, hade en helkväll med sitt grabbgäng. Killarna softade och brände joint efter joint tills det till slut rök ur deras öron. Och Brown hade kul med kameran – omvärlden bjöds på hela 17 stycken bilder från Browns knarknatt, skriver Popdust. 

Som Nyheter24 skrev för bara två veckor sedan så erkar det inte bättre än att Chris passar på att tända en joint i varje stad han befinner sig – något som rimmar relativt illa med att han fortfarande har skyddstillsyn efter att han utsatte sin flickvän Rihanna, 24, för en brutal misshandel år 2009.

När Chris uppträdde i Oslo nyligen så passade han på att tända en rejäl joint – till publikens stora förtjusning. 

Inte ensam

Chris Brown är inte ensam om att vurma för "örten". I  september uppträdde Lady Gaga i Amsterdam. Då tände hon en joint på scen och talade sig varm om marijuanans goda egenskaper. Andra stjärnor som inte säger nej till drogen är Browns flickvän artisten RihannaJustin TimberlakeSnoop Dogg och Matthew McConaughey

– Ibland har jag en hjärna som måste stängas av. Vissa människor är helt enkelt bättre när de är höga, sa Timberlake förra sommaren i en intervju med Playboy Magazine.  

Chris Brown röker en fet i Colorado


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!