Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stureplans dj:n Jayson träffade Tom Cruise

- 12/12/2012, 15:36 -
Tom tog sig tid för att hänga med svenskarna.
1 av 8

Tom tog sig tid för att hänga med svenskarna.

Webstagram/djbabyj

Här festar Tom på nattklubben Rose.
2 av 8

Här festar Tom på nattklubben Rose.

Webstagram

Innan det hade han skrivit autografer på galapremiären av den nya filmen Jack reacher på Hötorget i Stockholm.
3 av 8

Innan det hade han skrivit autografer på galapremiären av den nya filmen Jack reacher på Hötorget i Stockholm.

Webstagram

Dj:n fick sina vinylskivor, som han tagit med för att hylla stjärnan, signerade. Utan att han ens bett om det.
4 av 8

Dj:n fick sina vinylskivor, som han tagit med för att hylla stjärnan, signerade. Utan att han ens bett om det.

Webstagram/djbabyj

Tom lämnade klubben strax före tre i natt.
5 av 8

Tom lämnade klubben strax före tre i natt.

All Over Press

Victoria var en av de få inbjudna gästerna till festen.
6 av 8

Victoria var en av de få inbjudna gästerna till festen.

Anna Bistrand

Tom är nyskild från Katie Holms.
7 av 8

Tom är nyskild från Katie Holms.

Stella Pictures

Tillsammans har paret dottern Suri.
8 av 8

Tillsammans har paret dottern Suri.

All Over Press

Exklusivt för Nyheter24 berättar nattklubbens dj:n Jayson Patry om hur stjärnan var och hur han reagerade när hans filmer spelades i högtalarna. Här är Tom Cruise galna festnatt i Stockholm.

Tom Cruise, 50, festade hela natten på innekluben Rose vid Stureplan i Stockholm. En lyckad kväll för Tom som inte gick hem förrän vid stängning strax före tre. 

– Det var väldigt intimt och det var få på plats. Han är otroligt glad och härlig. Man tror kanske att en världsstjärna ska vara uppe i det blå eller lite dryg, men så var det absolut inte. Han spred bra energi, berättar Stureplansprofilen Victoria Björnsdotter för Nyheter24.

– Det var en fantastisk kväll. Han är supertrevlig, säger kvällens dj Jayson ”Baby J" Patry, som spelade på nattklubben.

De omkring 150 inbjudna gästerna var inte säkra på om stjärnan faktiskt skulle dyka upp.

– Helt plötsligt var det smockat mitt på dansgolvet och så sa min kompis att Tom hade kommit. Han var som en magnet. Man trodde inte att han skulle komma dit. Det var stort av honom att träffa alla sina fans, berättar Björnsdotter.

Var det många om vågade gå fram till honom?

– Folk höll sig lite på avstånd men man såg i alla hjärtan och själar att de tyckte att det var stort. Det var många som gick fram och pratade och ville ta bilder.

Vilket typ av klientel var det på klubben?

– Det var blandad ålder men jag kan tänka mig att det var ganska många tunga namn som kanske jobbar bakom kameran och liknande. Sedan är det klart att det var några stureplansprofiler och modeller också.

Patry, som spelat för många stora stjärnor hade tagit med vinylskivor från Cruises storfilmer, som "Cocktail" och "Days of thunder". Någotstjärnan verkade uppskatta mycket.

– Han såg mig hålla upp skivorna i luften genom trängseln och kom över och ville signera dem. Han kramade om mig, han uppskattade det verkligen, berättar han för Nyheter24.

Och stjärnan imponerade stort på gästerna.Inte minst när han hjälpte servitriserna att städa undan vid sitt VIP-bord.

– Han hjälpte till och med till att lyfta upp champagnehinkarna så att det skulle bli lättare. Han hjälpte även till att röja bort tomma flaskor vid bordet. 

Precis som på premiären tog han sigCruise tid för sina fans.

– När han kom tillbaka fråntoaletterna och folk hälsade på honom stannade han upp och föreslogatt de skulle ta en bild tillsammans med honom. Alla som ville ha enbild med honom fick det. Han var ödmjuk och genuin. Det märktes atthan visade tacksamhet mot sina fans, säger Patry och fortsätter:

– När han gick frånsitt VIP-område och skulle lämna klubben tog han sig tid för allasom ville.

Sa kända filmrepliker

När Patry spelade upp stjärnans talfrån Cruise storfilm ”Cocktail” lyfte skådespelaren sina händermot taket och mimade med en liten bit av talet från den välkända scenen.

– Han var cool och verkligen en gentleman. Han är en A-listekändis och han är singel, självklart var det många tjejer men han var inte alls sliskig. Han dansade lite och satt på ryggstödet av soffan vid sitt bord och pratade med folk.

Jayson har träffat stora namn som LadyGaga, Kanye West och filmregissören Spike Lee, men Tom ligger ändå itopp hos dj:n.

– Jag har träffat så mångamänniskor och haft äran att spela för många kändisar. Men jaghar aldrig träffat någon som är så tillgänglig för sina fans.

Jayson talade även med stjärnan om den nya filmen "Jack Reacher" som Tom har huvudrollen i. 

– Han berättade att han tog rollen, men att han inte hade gjort det om inte författaren till orginalböckerna hade godkänt det. 

När Hollywoodstjärnan tog sig tid för fansen var säkerheten hög.

– Han hade omkring sju till åtta livvakter som omringade bordet för att hindra folk från att ta bilder, berättar fotografen Julia Dansarie för Nyheter24.

Hade kravlista

Stjärnan ska även haft en speciellkravlista med saker han velat ha på klubben.

– Bland annat var det en speciellchampagne. De hade i varje fall fixat fram allt han ville ha. Det varväldigt bra ordnat av klubben. De hade till och med utsmyckat helalokalen med lussebullar, pepparkakor och massor av champagne,öl, stora fruktfat och snittar. Det var väldigt fint uppstyrt.

Se talet från "Cocktail" här: