Måndag 18 Okt
Stockholm

Miley Cyrus firar jul med sexdocka

Miley Cyrus poserar med en uppblåsbar sexdocka i sin bil.
1 av 7
Miley Cyrus poserar med en uppblåsbar sexdocka i sin bil. Foto:
Så här såg den sexdockan ut som tillverkades förra året.
2 av 7
Så här såg den sexdockan ut som tillverkades förra året. Foto:
Miley Cyrus som Hannah Montana. Den här Miley är ett minne blott.
3 av 7
Miley Cyrus som Hannah Montana. Den här Miley är ett minne blott. Foto: Stella Pictures
I januari överraskade Miley sin fästman Liam Hemsworth på hans födelsedag. Men det var inte fiskdamm och hela havet stormar som stod på festmenyn – istället bjöd Miley sin kärlek på en könstårta.
4 av 7
I januari överraskade Miley sin fästman Liam Hemsworth på hans födelsedag. Men det var inte fiskdamm och hela havet stormar som stod på festmenyn – istället bjöd Miley sin kärlek på en könstårta. Foto: Faksimil Tmz.com
När Miley Cyrus fyllde 19 år så fick hon en födelsedagstårta som pryddes av reggae-ikonen Bob Marleys ansikte. – Du vet att du är en knarkare när dina vänner ger dig till en Bob Marley-tårta. Du vet att du röker alldeles för mycket jävla gräs, sa stjärnan i sitt tacktal på födelsedagsfesten.
5 av 7
När Miley Cyrus fyllde 19 år så fick hon en födelsedagstårta som pryddes av reggae-ikonen Bob Marleys ansikte. – Du vet att du är en knarkare när dina vänner ger dig till en Bob Marley-tårta. Du vet att du röker alldeles för mycket jävla gräs, sa stjärnan i sitt tacktal på födelsedagsfesten. Foto: Stella Pictures
För bara några veckor sedan skrev Nyheter24 om hur Miley erbjöds en miljon dollar för att medverka i en mjukporrfilm.
6 av 7
För bara några veckor sedan skrev Nyheter24 om hur Miley erbjöds en miljon dollar för att medverka i en mjukporrfilm. Foto: Stella Pictures
Strax innan Mileys 18-årsdag ertappades hon och fotograferades när hon röker en bong - något som hon avfärdade med ursäkten att det var salvia, och inte alls marijuana.
7 av 7
Strax innan Mileys 18-årsdag ertappades hon och fotograferades när hon röker en bong - något som hon avfärdade med ursäkten att det var salvia, och inte alls marijuana. Foto: Faksimil Tmz.com

Miley Cyrus spänner fast sig tillsammans med en uppblåsbar sexdocka – allt för att fira en så fröjdefull jul som möjligt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Porrstjärnor, penistårtar och bongar

Dem 23 november fyllde Miley Cyrus hela 20 år. Spana in stjärnans skandalförvandling i bildspelet här – från oskuldsfull Disneyfavorit till Hollywoods egna wildchild. 

Miley Cyrus, 20, firar en minst sagt barnförbjuden jul. Disneystjärnan twittrade en aningen speciell julhälsning till sina 11 miljoner följare – nämligen en bild på Miley tillsammans med en uppblåsbar sexdocka. Den stackars dockan var fastspänd med säkerhetsbälte bredvid Miley i bilen, skriver Us Magazine. 

– Vilken fin julklapp, skrev Miley om dockan på sin Twitter.  

Uppblåsbara sexdockor är ingen nyhet för Cyrus. Våren 2011 skrev Nyheter24 om hur Miley Cyrus blev rasande när ett företag tillverkade sexdockor som liknande Miley själv. 

Modellen hette "Miley" och kostade futtiga 175 kronor. Mileydockan sålde ut blixtsnabbt och finns inte en kvar på lagret. 

– Vi har sålt slut direkt och då har dockan bara varit på marknaden i 48 timmar, sa Kevin Johnson på Pipedream Products till The Sun då. 

Även Justin Bieber, 18, har drabbats av sexleksaksindustrin då ett företag tidigare i år tillverkade en sexdocka som liknade Bieber.

Robban Broberg framför "Uppblåsbara Barbara"


Kommentera
Kopiera länk
Dela