Lördag 28 Maj
Stockholm

Elins nya kärlek: 55-årig miljardär

Elin Nordegrens väg tillbaka efter den uppslitande skilsmässan har varit lång.
1 av 3
Elin Nordegrens väg tillbaka efter den uppslitande skilsmässan har varit lång. Foto: Scanpix
Elin Nordegren fick 750 miljoner kronor efter skilsmässan från Tiger Woods.
2 av 3
Elin Nordegren fick 750 miljoner kronor efter skilsmässan från Tiger Woods. Foto: Scanpix
Elin och Tiger under lyckligare tider. Nu har hon gått vidare med en 55-årig miljardär.
3 av 3
Elin och Tiger under lyckligare tider. Nu har hon gått vidare med en 55-årig miljardär. Foto: Stella Pictures

Har Elin Nordegren äntligen hittat rätt? Nu dejtar hon en 55-årig frånskild fyrabarnspappa. Dessutom är han självklart multimiljardär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Männen och miljonerna

Elin Nordegrens liv efter Tiger Woods: Smashade lyxhus, miljoner på banken och nya kärlekar. Läs mer om Elins liv efter Tiger. 

För bara några veckor sedan kunde Nyheter24 skriva om hur Tiger Woods, 37, ännu inte gett upp hoppat om att vinna tillbaka sin ex-fru Elin Nordegren, 33.

Golfstjärnan ska ha fallit ner på knä, friat till Elin och föreslagit att Elin skulle få 1,3 miljarder kronor om hon tackade ja till en återförening med Tiger. Elin passade på att dubbla Tigers erbjudande och ska ha sagt att hon kan överväga det om hon får 2,3 miljarder kronor i stället. 

Men nu har Elin hittat en ny stenrik förmåga som hon förlustar sig med – nämligen den frånskilda fyrabarnspappan och multimiljardären Christopher Cline, 55. 

Under nyårsafton ska Elin och Clines förhållande hettats till. De festade tillsammans med vänner i Clines lyxvilla i Florida och ska även ha hånglat med varandra öppet.

– Vid midnatt delade de en djup kyss. De råder ingen tvekan om att de är ett par, säger en källa till National Enquirer. 

Tiger och Elin skilde sig år 2010 efter ett fem år långt äktenskap som gick i kras efter att Tigers många otrohetsaffärer uppdagades. Efter skilsmässan har Elin dejtat flitigt, bland annat har hon sammankopplats med NHL-stjärnan Douglas Murray, 32, och även affärsmannen Jamie Dingman, 34.

För Tigers del har det sett lite torftigare ut på tjejsidan. 

– Han har aldrig återhämtat sig efter att ha blivit dumpad av Elin. Han har dejtat flera modeller och bimbos men ingen av dom har varit mer än one night stands, säger en källa till National Enquirer, via Daily Mail. 

Tiger Woods ber om ursäkt efter otroheten: 


Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt