Harry Styles hade en helkväll med strippa och sprit.
1 av 3
Harry Styles hade en helkväll med strippa och sprit.
Han var lite generad över dansen.
2 av 3
Han var lite generad över dansen.
Harry tittade åt en annan direction...
3 av 3
Harry tittade åt en annan direction...

Tonårsstjärnans vilda fest med strippa

One Directions frontfigur Harry Styles hade en blöt helkväll med en sexig strippa och barstök.


Tom Cruise får rumpsmisk av transa

Tom Cruise verkar ha hittat ett sätt att glömma sin ex-fru Katie Holmes. Nyligen fick han smisk av en transvestit på en nattklubb i London. Läs mer här.  

När One Direction-stjärnan Harry Styles nyligen fyllde 19 såg han till att fira det rejält. I fredags bjöd Styles in 39 av sina närmaste vänner till en lyxig bar i östra London. Och det gick minst sagt vilt till – på festen dök det nämligen upp en strippa som var utklädd till polis. Plagg efter plagg åkte av under den tio minuter långa dansen. 

– Hon tog av sig kläderna helt men behöll behån och trosorna på. Det var inte menat som något sexigt, det var bara på kul, säger en källa till Daily Mail. 

Och Harry Styles, som är nybliven singel efter ett kort förhållande med Taylor Swift, verkade inte sugen på någon rebound. 

– Harry tyckte det var superpinsamt. Han var verkligen överraskad när hon dök upp. När hon drog honom mot sitt bröst så blev han illröd i ansiktet. Men han pratade med henne efter dansen, säger källan till Daily Mail.  

När notan skulle betalas så öppnade Styles plånboken. Totalt hade gänget druckit 99 stycken Margaritas, 20 Jägerbombs, tio flaskor vin, tre flaskor Champagne och en hel del öl. Framåt småtimmarna försökte Harry hålla ett tacktal, men det gick inget vidare – stjärnan var stupfull och sluddrade på orden. 

Festligheterna pågick fram till 06.00 på morgonen. 

One Direction – Live while you're young


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.