Manchester United-stjärnan Patrice Evra har hamnat i klistret.
1 av 8
Manchester United-stjärnan Patrice Evra har hamnat i klistret. - Foto: © Bildbyrån / BILDBYRÅN, Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Patrice Evra och Carla Howe i Paris.
2 av 8
Patrice Evra och Carla Howe i Paris. - Foto: FameFlynet UK
Walk of shame? Carla och Melissa Howe lämnar hotellet i Paris.
3 av 8
Walk of shame? Carla och Melissa Howe lämnar hotellet i Paris. - Foto: FameFlynet UK
Systrarna på Playboy Mansion.
4 av 8
Systrarna på Playboy Mansion. - Foto: Baker / FameFlynet.uk.com / 75
Här ser vi Carla festa med Chris Brown.
5 av 8
Här ser vi Carla festa med Chris Brown. - Foto: Baker / FameFlynet.uk.com / 75
Patrice Evra flög över systrarna till Paris för en festnatt.
6 av 8
Patrice Evra flög över systrarna till Paris för en festnatt. - Foto: Baker / FameFlynet.uk.com / 75
Men Patrice berättade inte att han hade en fru. Här ser vi Patrice på stranden med sin familj.
7 av 8
Men Patrice berättade inte att han hade en fru. Här ser vi Patrice på stranden med sin familj. - Foto: Clasos / Clasos
Patrice på stranden.
8 av 8
Patrice på stranden. - Foto: Clasos / Clasos

Fotbollsstjärnan otrogen med Playboytvilling

Manchester United-stjärnan bedrog sin fru med 22-årig Playboymodell.


Strippor och barnflickor

Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt kändisarnas smutsigaste otrohetsskandaler. Läs mer här.  

Playboymodellen Carla Howe, 22, avslöjar nu att hon har haft en affär med den gifta Manchester United-stjärnan Patrice Evra, 31. För tidningen The Sun avslöjar hon hur Evra i flera månader försökte förföra henne med sms, telefonsamtal och nakenbilder – och han nämnde aldrig att han var gift och hade barn. Evra bjöd nyligen Carla och hennes syster – även hon Playboymodell – Melissa till Paris för en lyxig helg. 

Patrice Evra och hans lagkamrat Anderson Luís de Abreu Oliveira åt middag med Playboytvillingarna och senare hade de en helkväll på nattklubben Crystal Lounge. Där satt de vid VIP-bordet och Evra köpte Champagne för 150 000 kronor – men Evra struntade i bubblet utan höll sig till Tequila. Redan på klubben hånglade Evra upp Carla – helt ogenerat framför de andra gästerna. Carla Howes syster Melissa, som har dejtat fotbollsstjärnan Ashley Cole, var även hon förvånad. 

– Jag kunde inte fatta hur oblyg Evra var. Han hånglade helt öppet med min syster och struntade helt i vem som såg det, säger Melissa till The Sun. 

Gav modellen pengar efter sexnatten

Efter festligheterna tog de en bil till de femstjärniga hotellet Costes. Och Evra kunde inte vänta en minut – han förförde Carla redan i hissen upp på väg mot hotellrummet. 

– Han tog mig på rumpan och vi kysstes passionerat i hissen. Han kunde inte vänta tills vi kom upp till rummet utan viskade snuskiga grejer i mitt öra hela tiden. Han var extremt upphetsad, säger Howe till The Sun. 

Så fort de kommit in i hotellrummet så gick Carla in på toaletten för att fräscha till sig. När hon kom ut från badrummet så låg Evra redan naken i sängen. De hade sedan sex i en timme innan de bägge somnade helt utmattade. 

När Carla sedan vaknade upp på morgonen så var all romantik som bortblåst. Evra gav henne 2 000 kronor för taxi och frukost och sa att han var tvungen att sticka på sin träning. 

"Jag älskade honom"

Carla berättar vidare att hon inte hade en aning om att Evra var gift med Sandra, 30, och han nämnde inte heller att han hade en son. 

– Jag älskade honom och trodde att vi hade något speciellt. Men det var vara bara lögner. Jag känner mig hemsk mot hans fru för vi pratade flera gånger om dagen i flera månader. Nu har det gått upp för mig att han bara var intresserad av att ha sex med mig, säger hon vidare till The Sun.  

Behind the scenes med Playboytvillingarna


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!