Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina väntar barn, skriver National Enquirer.
1 av 5
Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina väntar barn, skriver National Enquirer.
Bobbi och Nick bröt sin förlovning i november 2012.
2 av 5
Bobbi och Nick bröt sin förlovning i november 2012. - Foto: Stella Pictures / Chris DELMAS / VISUAL Press Agency
Paret hösten 2012.
3 av 5
Paret hösten 2012. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Är Nick den enda som kan rädda Bobbi ur depressionen?
4 av 5
Är Nick den enda som kan rädda Bobbi ur depressionen? - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Bobbi med sin mamma Whitney Houston.
5 av 5
Bobbi med sin mamma Whitney Houston. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn

Whitneys dotter väntar barn med sin "bror"

Whitney Houstons dotter uppges vara gravid i fjärde månaden.


Kändisarnas konstiga relationer i familjen

Förlovade sig med brosan, kysste mamma på stranden, gifte sig med fruns dotter. Här är kändisarna som trasslat in sig i olämpliga förhållanden inom familjen. 

Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina, 19, har inte haft det lätt den senaste tiden. Efter mammans tragiska bortgång den 11 februari 2012 har rubrikerna kring Bobbi varit många. Nu avslöjar tidningen National Enquirer att hon är gravid i fjärde månaden och samtidigt kämpar med en svår depression som även har gjort henne självmordsbenägen. 

– Hon har sett gravid ut i flera veckor, och det är oroväckande för hon har tappat fokus igen. Hon lider av en djup depression, säger en källa till tidningen, skriver Hollywoodlife.com. 

Samtidigt vädjar nu Bobbi Kristinas närmaste vänner till hennes ex-pojkvän Nicholas "Nick" Gordon, 22, som även är hennes "bror" att han ska flytta in hos Bobbi och hjälpa henne genom depressionen. 

Bobbi Kristina och Nicholas Gordon är inte biologiska syskon, och Whitney Houston adopterade inte heller Gordon. 

Däremot har Nicholas Gordon under tio års tid växt upp tillsammans med Bobbi Kristina, och de kallar varandra syster och bror. Whitney Houston tog hand om Nicholas som sin egen son.

Paret bröt sin förlovning den 28 november 2012 men har förblivit nära vänner, och för några dagar fångades de på bild tillsammans. Då sågs Bobbi röka cigaretter, något som rimmar illa med den eventuella graviditeten, skriver Mediatakeout.com. 

– Även om de inte var förtjusta i tanken på att de två var ihop från början så vill de att han ska finnas i hennes liv igen. De vet att han är den enda personen som har en lugnande inverkan på henne. Han är väldigt beskyddande och kan förhoppningsvis få henne att sluta med sitt självdestruktiva beteende, säger källan vidare till Hollywoodlife.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!