Varför är Anne Hathaway så hatad?
1 av 3
Varför är Anne Hathaway så hatad? - Foto: Stella Pictures / Nancy Kaszerman
Skådespelerskan vann en Oscar i söndags.
2 av 3
Skådespelerskan vann en Oscar i söndags. - Foto: Stella Pictures / PHIL MCCARTEN
Hon hade övat länge på sitt tacktal. Allt för att bli mer poppis.
3 av 3
Hon hade övat länge på sitt tacktal. Allt för att bli mer poppis. - Foto: Stella Pictures / Storms Media Group

Därför hatar alla Anne Hathaway

Anne Hathaway är väl medveten om att hon inte är omtyckt. Nu gör hon allt för att bli mer populär.


Batmanstjärnan: Hathaway är divig

Batmanstjärnan kunde inte vara i samma rum som Anne Hathaway under inspelningen – hon var för stroppig och divig. Läs mer här.  

Under söndagens Oscarsgala var skådespelerskan Anne Hathaway, 30, en av kvällens stora stjärnor, och hon vann en Oscar för bästa biroll för sin insats i filmen "Les Miserables". 

När hon tog emot priset på scenen så tackade hon sin make och sina kollegor från filmen, och hon utbrast även att hennes dröm äntligen hade gått i uppfyllelse. 

Många tittare reagerade över att talet var väldigt inövat – och nu avslöjar tidningen Us Weekly att så även var fallet. Och inte bara en gång. Enligt källan så övade hon länge på talet, om och om igen – allt för att bli mer omtyckt. 

– Hon är väldigt medveten om att folk skämtar om henne, säger källan vidare till Us Weekly.  

"Hon förstör allt"

Hathaway har varit föremål för en hel del kritik, och i december sammanställde sajten Buzzfeed.com en hel lista över varför människor hatar Anne Hathaway. Där beskylls hon för att förstöra filmerna "The Dark Knight Rises", "Ella Enchanted", "Love and Other Drugs" – och till slut anklagas hon för att rätt och slätt "förstöra allt".

I januari skrev sajten The Daily Beast att en googlesökning på orden "Anne Hathaway" och det engelska ordet för "irriterande" gav 1,5 miljoner träffar. Om man i stället sökte på "Anne Hathaway" och "hat" så sköt siffran i höjden – hela 28,5 miljoner träffar. Snacka om näthat. 

Men även om Anne inte är omtyckt av alla så har hon i alla fall ett väldigt mäktigt fan – nämligen president Barack Obama. 

– Jag fick chansen att se "Batman The Dark Knight Rises" och blev väldigt imponerad. Jag tycker personligen att hon är bäst i hela filmen. Hon är spektakulär, hon lyfte hela filmen. Anne är enastående, sa Obama under en välgörenhetsgala i augusti 2012. 

Anne Hathaway på Oscarsgalan: 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.