Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför hatar alla Anne Hathaway

- 27/02/2013, 17:01 -
Varför är Anne Hathaway så hatad?
1 av 3

Varför är Anne Hathaway så hatad?

Stella Pictures / Nancy Kaszerman

Skådespelerskan vann en Oscar i söndags.
2 av 3

Skådespelerskan vann en Oscar i söndags.

Stella Pictures / PHIL MCCARTEN

Hon hade övat länge på sitt tacktal. Allt för att bli mer poppis.
3 av 3

Hon hade övat länge på sitt tacktal. Allt för att bli mer poppis.

Stella Pictures / Storms Media Group

Anne Hathaway är väl medveten om att hon inte är omtyckt. Nu gör hon allt för att bli mer populär.

Under söndagens Oscarsgala var skådespelerskan Anne Hathaway, 30, en av kvällens stora stjärnor, och hon vann en Oscar för bästa biroll för sin insats i filmen "Les Miserables". 

När hon tog emot priset på scenen så tackade hon sin make och sina kollegor från filmen, och hon utbrast även att hennes dröm äntligen hade gått i uppfyllelse. 

Många tittare reagerade över att talet var väldigt inövat – och nu avslöjar tidningen Us Weekly att så även var fallet. Och inte bara en gång. Enligt källan så övade hon länge på talet, om och om igen – allt för att bli mer omtyckt. 

– Hon är väldigt medveten om att folk skämtar om henne, säger källan vidare till Us Weekly.  

"Hon förstör allt"

Hathaway har varit föremål för en hel del kritik, och i december sammanställde sajten Buzzfeed.com en hel lista över varför människor hatar Anne Hathaway. Där beskylls hon för att förstöra filmerna "The Dark Knight Rises", "Ella Enchanted", "Love and Other Drugs" – och till slut anklagas hon för att rätt och slätt "förstöra allt".

I januari skrev sajten The Daily Beast att en googlesökning på orden "Anne Hathaway" och det engelska ordet för "irriterande" gav 1,5 miljoner träffar. Om man i stället sökte på "Anne Hathaway" och "hat" så sköt siffran i höjden – hela 28,5 miljoner träffar. Snacka om näthat. 

Men även om Anne inte är omtyckt av alla så har hon i alla fall ett väldigt mäktigt fan – nämligen president Barack Obama. 

– Jag fick chansen att se "Batman The Dark Knight Rises" och blev väldigt imponerad. Jag tycker personligen att hon är bäst i hela filmen. Hon är spektakulär, hon lyfte hela filmen. Anne är enastående, sa Obama under en välgörenhetsgala i augusti 2012. 

Anne Hathaway på Oscarsgalan: