Hon tycker att Alana inte visar den rätta bilden av branschen.
1 av 2
Hon tycker att Alana inte visar den rätta bilden av branschen. - Foto: FameFlynet
2 av 2
- Foto: John Bazemore/Scanpix

Skönhetsdrottning till attack mot 7-åring: "Hon ser ut som en h*ra"

Före detta Miss USA Kenya More till hårt angrepp mot 7-åriga Honey Boo Boo. Menar att skönhetsdrottningen i miniformat ser ut som en prostituerad och riktar kritik mot barnets mamma.


Kommer till Sverige

Den 20 mars kommer succén till svensk teve - för de som har TLC. Succén har spridit sig i Europa och har redan gjort succé i Polen.

Alana "Honey Boo Boo" blev känd efter sin medverkan i amerikanska serien "Toddlers and tiaras". Ett program om unga skönhetsdrottningar som sminkas och hårdtränas till att bli "perfekta". Klippet där 7-åringen säger ”A dolla makes me holla” blev snabbt ett klickmonster på Youtube. Sedan dess har karriären bara rullat på för barnet som nu gått en egen serie efter succén. 

Men före detta Miss USA Kenya More, 42, är inte lika imponerad. Hon tycker nämligen inte Honey Boo Boo är en bra föreblid för unga tjejer och går så långt som att linka henne vid en prostituerad.

– När en liten flicka har på sig en massa smink och löshår, som horor har, blir det väldigt olämpligt, säger Kenya om Alana, som är hennes riktiga namn, till In Touch.

Kenya tycker även att barnets mamma June ska vara medveten om vad livet som skönhetsdrottning verkligen innebär. Enligt Kenya handlar det inte bara om att vinna ett pris utan också om att utstråla balans, självkänsla och självförtroende.

Supersuccé för egna showen

I Alanas egna show får tittaren följa hennes liv när hon besöker olika skönhetstävlingar. Serien har fått kritik för sitt vulgära innehåll och Kenya är inte den enda stjärnan som reagerat på 7-åringens succé.

– Seriöst, Honey Boo Boo är resultatet av vår västerländska civilisation. Bara för att så många ser hennes program betyder det inte att det är bra. Showen är det värsta som någonsin hänt, har Maroon 5-sångaren Adam Levine, 33, tidigare sagt till GQ.

Se Honey Boo Boo in action här:

Här vinner Kenya More sin krona 1993:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!