Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Är Girls-stjärnans läckta nakenbild ett PR-trick?

- 23/03/2013, 08:20 -
Varning för ocensurerad bild.
1 av 4

Varning för ocensurerad bild.

Stella Pictures/Gawker/Bilden är ett montage

Flera spekulerar i om det är en PR-kupp.
2 av 4

Flera spekulerar i om det är en PR-kupp.

Stella Pictures

Varning för osencurerad bild.
3 av 4

Varning för osencurerad bild.

Stella Pictures

Vad tror du?
4 av 4

Vad tror du?

Shiri Applebys nakenbild lämnar knappast mycket åt fantasin. Men nu skriver amerikansk media att bilden som blivit viral kan ha blivit läckt med mening.

Succéserien "Girls" har fått kritik för att karaktären Hannah i tid och otid visar sig naken. Men det är inte bara framför tevekameran som skådisarna kastar kläderna. "Girls"-stjärnan Shiri Appleby, 34, är antingen den senaste i raden av kändisar vars privata foton blivit läckta - eller så är det planerat. 

På en bild som spreds förra veckan står stjärnan naken och tar kort på sig själv i en spegel. 

Tidningen Gawker skriver att det finns misstankar om att bilden skulle vara läckt med mening för att hajpa hennes medverkan i serien.

Naken hit och naken dit

Många amerikanska ansedda kritiker och recensenter klagade inför säsong två på att Lena Dunham, som spelar Hannah, var för naken. Men snabbt fick man svar.

– Det är inte så att "Åh, jag var naken i första säsongen så nu förstår ni att det finns tjejer i en viss storlek på teve, så nu är jag klar", förklarade Dunham för Entertainment Weekly.