Pressen blev för hård. Under en konsert i London kollapsade Bieber på scen och fick senare föras till sjukhus.
1 av 2
Pressen blev för hård. Under en konsert i London kollapsade Bieber på scen och fick senare föras till sjukhus. - Foto: Instagram/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Enligt en av grannarna ska det ha varit Biebers svaghet för att åka Ferrari som utlöste bråket. Här ser vi Bieber i förarsätet på sin Ferrari. Här med dåvarande flickvännen Selena Gomez i passagerarsätet i december 2012.
2 av 2
Enligt en av grannarna ska det ha varit Biebers svaghet för att åka Ferrari som utlöste bråket. Här ser vi Bieber i förarsätet på sin Ferrari. Här med dåvarande flickvännen Selena Gomez i passagerarsätet i december 2012. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES

Justin Bieber i slagsmål med granne

Justin Biebers helvete fortsätter. Nu har han skaffat sig nya fiender – kanske lite för nära inpå. Han ska nämligen ha både slagit och hotat en granne.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Robbie Williams oroad

Det är inte bara Justin Biebers vänner och familj som är oroade över stjärnans destruktiva beteende. Även artisten Robbie Williams, som själv är nykter missbrukare, är oroad över Biebers liv. 

– Justin Bieber kommer få det hårt. Alla säger att man är skit, och till slut så tänker man "va fan, jag struntar i det här, jag är skit. Till slut tar man åt sig, sa Williams till The Sun i februari.

Popstjärnan Justin Bieber, 19, har hamnat i trubbel igen. Nyss hemkommen från sin turné hann Bieber knappt komma innanför dörren på sin lyxvilla i Calabasas i Kalifornien, innan helvetet bröt ut. 

En granne ska ha klagat över att det hölls vilda och högljudda fester under tiden som Bieber inte hade varit hemma. Bieber och grannen inledde en aggressiv diskussion, och Justin ska sedan ha tagit till våld, och även hotat grannen, skriver Tmz.com.

Grannen har anmält Bieber för misshandel och hot, och polisen utreder nu händelsen. 

Enligt en av Biebers andra grannar så handlade bråket inte alls om högljudda fester utan om en Ferrari. Bieber hade beställt ett nytt vrålåk som han fick hemlevererat till sig tidigt på morgonen, och uppenbarligen ryckte det i Biebers bilkörarmuskel. Han kunde helt enkelt inte bärga sig, utav gav sig ut på vägarna direkt. Bieber ska ha hoppat in i bilen och racat gatan upp och gatan ner under hela morgonen – något som förmodligen väckte hela kvarteret.

Marijuana, slagsmål och sjukhus

Den senaste tiden för Bieber har varit minst sagt turbulent och skandalkantad. Efter seperationen från flickvännen Selena Gomez, 20, har stjärnan börjat röka gräs och dricka morfinbaserad hostmedicin. Han har gått till attack mot paparazzifotografer i London, dykt upp flera timmar sen till sina konserter – där han dessutom blivit utbuad av sina fans, och hans familj och nära vänner har varit så oroliga för stjärnans hälsa att de velat skicka honom på rehab.

Tidigare i mars sa Biebers kropp ifrån och han fick andnöd och kollapsade på scen under en konsert. Han fick vårdas på sjukhus, och efter de många dramatiska händelserna ställde han nyligen in en konsert.  

Så här såg det ut när Bieber gick till attack mot en fotograf: 


/
/
/
/