Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kanye West köper t-shirt för en miljon kronor

Kanye West älskar att shoppa.
1 av 6

Kanye West älskar att shoppa.

FameFlynet / PIX4U / BESTIMAGE

Den här tröjan föll Kanye i smaken.
2 av 6

Den här tröjan föll Kanye i smaken.

En t-shirt av krokodilskinn – sugen?
3 av 6

En t-shirt av krokodilskinn – sugen?

Kim och Kanye på modevisning.
4 av 6

Kim och Kanye på modevisning.

FameFlynet / OLIVIER BORDE / BESTIMAGE

Kanye West är inte rädd för att testa nya trender.
5 av 6

Kanye West är inte rädd för att testa nya trender.

Fame Flynet France

Kim och Kanye på shoppingrunda.
6 av 6

Kim och Kanye på shoppingrunda.

FameFlynet / BESTIMAGE

Nöje | 27/03/2013 17:14

Kanye West vill vara snygg till varje pris. Kosta vad det kosta vill.

Hiphopstjärnan Kanye West, 35, älskar snygga kläder. Ju dyrare, desto bättre. Tillsammans med sin käraste Kim Kardashian, 31, reser han världen runt och njuter av tjusiga catlwalkshower på front row och spenderar miljontals kronor i lyxbutiker, ofta i modets huvudstad Paris. 

Det går inte heller direkt någon nöd på Kanye, som har hundratals miljoner dollar på banken, och har rankats som hiphopvärldens tredje rikaste stjärna – tätt efter Jay-Z och P Diddy.

Så det lär inte svida allt för mycket på bankkontot när Kanye bestämde sig för att köpa en t-shirt från det franska modehuset Hermes. För en miljon kronor. Men det var inte nån gammal bomullstrasa som föll hiphopstjärnan i smaken. Nej, enligt sajten Mediatakeout.com så var det en t-shirt tillverkad av krokodilskinn. 

Kanye West är inte ensam om att gilla att låta kreditkorten gå varma eller sedlarna flöda. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Drake som helt sonika gled in på en strippklubb och kastade hundra tusentals kronor omkring sig. Även för Lil Wayne verkar pengar och kvinnor vara en vettig kombination. När Lil Wayne skulle skejta på sin privata skejtramp ville han ha publik. Och inte vilken som helst. Publiken skulle bestå av fem nakna så kallade "skrippers" –  det vill säga strippor som kan konsten att få sina stjärthalvor att klappa.

Kim och Kanye shoppar i Paris: