Stockholm

Se Nickelodeonstjärnans nya bisarra video

Amanda Bynes filmade sig själv inför helkvällen.
1 av 7
Amanda Bynes filmade sig själv inför helkvällen. Foto: Stella Pictures, Bilden är ett montage.
Amanda Bynes plutar in i kameran.
2 av 7
Amanda Bynes plutar in i kameran.
Bynes var redo för en helkväll.
3 av 7
Bynes var redo för en helkväll.
Men hur mår hon?
4 av 7
Men hur mår hon?.
År 2005 såg Amanda Bynes ut så här. Betydligt rosigare kinder än idag.
5 av 7
År 2005 såg Amanda Bynes ut så här. Betydligt rosigare kinder än idag. Foto: Stella Pictures / Juan Rico
Amanda Bynes år 2005.
6 av 7
Amanda Bynes år 2005. Foto: Stella Pictures / Juan Rico
Amanda Bynes strosar runt i New York.
7 av 7
Amanda Bynes strosar runt i New York. Foto: Fame Flynet Sweden

Barnstjärnan Amanda Bynes fortsätter att överraska på Twitter. Med en ny, märklig video visar hon upp en helt bisarr sida av sig själv.


Läs mer
Varför går det åt pipan för barnstjärnorna?

Droger, rattfyllor och sammanbrott. Lindsay LohanMiley Cyrus och Amanda Bynes är några av de stjärnor som slog igenom med hjälp av Disney och Nickelodeon. Tidningen Huffington Post analyserar och kartlägger anledning till deras fall. 

Den 27-åriga Nickelodeonstjärnans Amanda Bynes hade tidigare en image som var snudd på präktig. Men det var längesedan. Bynes arresterades för rattfylla år 2012, och efter det har hennes märkliga beteende eskalerat. För mindre än en vecka sedan gick hon ut på Twitter med ett minst sagt barnförbjudet öppet meddelande till hiphopstjärnan Drake. 

Spärrade kreditkort och gymbesök i underkläder

Sedan Bynes flyttade till New York har hon på sin Twitter bland annat berättat om sina ätstörningar och att en av hennes mål i staden är att gå ner i vikt. Hennes målvikt är så låg som 45 kilo. 

I början av april traskade Bynes in på ett gym i New York – endast iklädd underkläder. Hennes peruk föll av, hon grät och muttrade för sig själv. På en träningsklass så frångick hon gruppens träningsschema och började röra sig i egna cirklar. Till slut blev hon utkastad från gymmet. Vid ett tillfälle hittades hon även rökandes på gymet – utan byxor, skriver Hollywoodlife.com.

Hur det är ställt med stjärnans ekonomi kan man också fråga sig. Efter ett besök hos sin frisör så gick inte hennes kreditkort igenom, och hon vägrade att betala för både frisören och även den hårsprej hon snodde med sig, skriver Hollywoodlife.com.  

Postar skandalvideo på Twitter

Ännu en gång så använde sig Bynes av Twitter för att kommunicera ut sina tankar, som i skrivande stund verkar luta åt det mer bisarra hållet. 

Under tisdagen postade en partysugen Bynes en video på sig själv där tittarna ser henne göra märkliga grimaser framför spegeln. Flera amerikanska kändisbloggar frågar sig nu om Bynes var narkotikapåverkad, eller vad som kan ligga bakom hennes beteende.

Och just det, den som trodde att Bynes har kommit över sin besatthet av Drake får nog tänka om. Hon hann nämligen skicka ännu en hälsning till Drake genom att skriva ett inlägg med texten: "I See Right Through To You". 

Se videon här: 


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.