Tisdag 17 Maj
Stockholm

Anne Hathaways halvdöda hund för ohipp

Anne Hathaway har tröttnat på sin fina labrador Esmeralda.
1 av 4
Anne Hathaway har tröttnat på sin fina labrador Esmeralda. Foto: FameFlynet / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Anne är ute och rastar Esmeralda. Nu har Anne tröttnat på att labradoren är "halvdöd".
2 av 4
Anne är ute och rastar Esmeralda. Nu har Anne tröttnat på att labradoren är "halvdöd". Foto: FameFlynet / Meyers
Anne och hennes make Adam Schulman rastar Esmeralda. Även Schulman ska vara med på Annes plan.
3 av 4
Anne och hennes make Adam Schulman rastar Esmeralda. Även Schulman ska vara med på Annes plan. Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Är Esmeralda inte tillräckligt hipp för Hollywood?
4 av 4
Är Esmeralda inte tillräckligt hipp för Hollywood?. Foto: AbacaUsa / AbacaUsa

Anne Hathaway har tröttnat på sin labrador. Nu vill hon byta bort den gamla hunden mot en ung och glammig liten valp – något som får vännerna att oroa sig och kalla stjärnan för "hjärtlös".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Här är Instagrams rikaste hundar

De här jyckarna lever livet du bara kan drömma om. Eller så försöker ägarna i varje fall få det att se ut så. Läs mer om vad som händer under hashtaggen Rich dogs of Instagram. 

Skådespelerskan Anne Hathaway, 30, är plågsamt medveten om att hon inte är särskilt omtyckt. När hon tidigare i år vann en Oscar för sin roll i "Les Miserables" övade hon länge på sitt tacktal – allt för att bli mer poppis. 

Hathaway har varit föremål för en hel del kritik, och i december sammanställde sajten 
Buzzfeed.com en hel lista över varför människor hatar Anne Hathaway. Där beskylls hon för att förstöra filmerna "The Dark Knight Rises", "Ella Enchanted", "Love and Other Drugs" – och till slut anklagas hon för att rätt och slätt "förstöra allt".

I januari skrev sajten The Daily Beast att en googlesökning med orden "Anne Hathaway" och det engelska ordet för "irriterande" gav 1,5 miljoner träffar. Om man i stället sökte på "Anne Hathaway" och "hat" så sköt siffran i höjden – hela 28,5 miljoner träffar. Snacka om näthat. 

"En halvdöd hund är inte hippt i Hollywood"

Frågan är om skådespelerskans senaste tilltag verkligen är rätt väg för att nå fram till miljontals Hathaway-haters. Nu avslöjar nämligen tidningen Star att Hathaway planerar att göra sig av med sin gamla labrador Esmeralda. Anledningen är att hunden inte är tillräckligt hipp för för Hollywood. 

– Anne vill ha en trendig och ung valp som hon kan leka med. Hon säger att hon inte få kontakt med en hund som är halvdöd. Det är inte riktigt den glamourösa look som hon vill ha nu när hon vunnit en Oscar, säger en insider till tidningen. 

Även Annes make Adam Schulman ska stödja sin hustrus hjärtlösa plan. 

– Det är bara ytterligare ett bevis på hur mycket kontakt Anne har förlorat med verkligheten. Hennes vänner tycker att det är fruktansvärt sorgligt och oroar sig över att hennes fixering av sin image tar över allt – även hennes mänsklighet, avslutar källan för Star, via Celebitchy.

Hathaways pressrepresentant förnekar uppgifterna. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela