Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodstjärnornas favoritappar

- 27/04/2013, 09:06 -
Först ut är Emilia Clarke.
1 av 7

Först ut är Emilia Clarke.

Stella Pictures

Här under inspelning.
2 av 7

Här under inspelning.

Stella pictures

Och här som brunett på röda mattan.
3 av 7

Och här som brunett på röda mattan.

Stella Pictures

framöver kommer även Sophie Turner tipsa.
4 av 7

framöver kommer även Sophie Turner tipsa.

Stella Pictures

Här i reklam för säsong 3.
5 av 7

Här i reklam för säsong 3.

Stella Pictures

Även Richard Madden (Rob Stark) kommer att lista sina favoriter.
6 av 7

Även Richard Madden (Rob Stark) kommer att lista sina favoriter.

Stella Pictures

Här på röda mattan.
7 av 7

Här på röda mattan.

Stella Pictures / Krista Kennell

Vill du vårstäda i mobilen och uppdatera din favoritpryl med ett par appar kommer här ett par tips från "Game of Thrones"-skådisarna. Först ut är Emilia Clarks favoriter

Det finns en hel djungel av appar och ibland kan det vara tröttsamt att tränga sig fram bland nyheter och topplistor. Nu kan du få lite hjälp och inspiration. För Apple har tre skådisar från succéserien "Game of Thrones" avslöjat sina personliga favoriter. Denna vecka listar Emilia Clark, som spelar Daenerys Targaryen (Khaleesi), sina favoriter.

Sleep Cycle Alarm Clock:
– Den här appen har varit den mest livsavgörande sedan jag skaffade min Iphone. I stället för att vakna upp vid en exakt tid använder telefonen den inbyggda accelerometern för att övervaka dina rörelser och avgöra när du är i den optimala sömncykeln för att vakna. Jag använder den varje dag och jag vaknar alltid pigg och alert. Jag ska aldrig vakna upp till ett skrällande larm igen. 

RunKeeper 
– Det här är utan tvekan den bästa appen för löpning jag testat. Den är enkel att använda och den håller koll på dina rundor och ger dig tips för att hålla dig motiverad. Det är som att ha en personlig tränare. 

TuneIn Radio 
– Jag älskar den här appen, speciellt när jag spelar in "Game of Thrones" och vill ha tillgång till musik vart jag än är. Gillar du att lyssna på radio var i världen du är så är det här appen för dig.

Viber
– Mina vänner är utspridda världen över och den här appen hjälper mig att hålla kontakten med alla hela tiden. Du kan hålla kontakten med vänner och familj var du än befinner dig och när som helst och det är gratis. 

Hailo 
– Jag använder den här appen när jag behöver irra runt i New York. Du kan beställa, spåra och betala för en privat taxi online. Du är garanterad att ha den mest fantastiska förare som verkligen ser till att du blir omhändertagen. Efter en kväll ute på stan med tjejerna kan du vara säker på att du blir säkert avsläppt vid din dörr.

Spotify 
– Jag är verkligen en musiktjej så den här appen är som gjord för mig. Den har alla låtar jag vill ha och den låter dig göra de mest fantastiska listorna. Jag har så många nu - för alla artister och tillfällen. 

Se stjärnan i serien här: