Först ut är Emilia Clarke.
1 av 7
Först ut är Emilia Clarke. - Foto: Stella Pictures
Här under inspelning.
2 av 7
Här under inspelning. - Foto: Stella pictures
Och här som brunett på röda mattan.
3 av 7
Och här som brunett på röda mattan. - Foto: Stella Pictures
framöver kommer även Sophie Turner tipsa.
4 av 7
framöver kommer även Sophie Turner tipsa. - Foto: Stella Pictures
Här i reklam för säsong 3.
5 av 7
Här i reklam för säsong 3. - Foto: Stella Pictures
Även Richard Madden (Rob Stark) kommer att lista sina favoriter.
6 av 7
Även Richard Madden (Rob Stark) kommer att lista sina favoriter. - Foto: Stella Pictures
Här på röda mattan.
7 av 7
Här på röda mattan. - Foto: Stella Pictures / Krista Kennell

Hollywoodstjärnornas favoritappar

Vill du vårstäda i mobilen och uppdatera din favoritpryl med ett par appar kommer här ett par tips från "Game of Thrones"-skådisarna. Först ut är Emilia Clarks favoriter


Apparna du bör undvika

En familj i Göteborg fick en räkning på 10 000 kronor efter att ha använt sig av en till synes gratis app till telefonen. Nyheter24 tipsar om gratisapparna som bör undvikas. Se listan här.

Det finns en hel djungel av appar och ibland kan det vara tröttsamt att tränga sig fram bland nyheter och topplistor. Nu kan du få lite hjälp och inspiration. För Apple har tre skådisar från succéserien "Game of Thrones" avslöjat sina personliga favoriter. Denna vecka listar Emilia Clark, som spelar Daenerys Targaryen (Khaleesi), sina favoriter.

Sleep Cycle Alarm Clock:
– Den här appen har varit den mest livsavgörande sedan jag skaffade min Iphone. I stället för att vakna upp vid en exakt tid använder telefonen den inbyggda accelerometern för att övervaka dina rörelser och avgöra när du är i den optimala sömncykeln för att vakna. Jag använder den varje dag och jag vaknar alltid pigg och alert. Jag ska aldrig vakna upp till ett skrällande larm igen. 

RunKeeper 
– Det här är utan tvekan den bästa appen för löpning jag testat. Den är enkel att använda och den håller koll på dina rundor och ger dig tips för att hålla dig motiverad. Det är som att ha en personlig tränare. 

TuneIn Radio 
– Jag älskar den här appen, speciellt när jag spelar in "Game of Thrones" och vill ha tillgång till musik vart jag än är. Gillar du att lyssna på radio var i världen du är så är det här appen för dig.

Viber
– Mina vänner är utspridda världen över och den här appen hjälper mig att hålla kontakten med alla hela tiden. Du kan hålla kontakten med vänner och familj var du än befinner dig och när som helst och det är gratis. 

Hailo 
– Jag använder den här appen när jag behöver irra runt i New York. Du kan beställa, spåra och betala för en privat taxi online. Du är garanterad att ha den mest fantastiska förare som verkligen ser till att du blir omhändertagen. Efter en kväll ute på stan med tjejerna kan du vara säker på att du blir säkert avsläppt vid din dörr.

Spotify 
– Jag är verkligen en musiktjej så den här appen är som gjord för mig. Den har alla låtar jag vill ha och den låter dig göra de mest fantastiska listorna. Jag har så många nu - för alla artister och tillfällen. 

Se stjärnan i serien här:


/
App
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.