Chris "Mac Daddy" Kelly blev bara 34 år.
Chris "Mac Daddy" Kelly blev bara 34 år. - Foto: Jonathan Phillips/Scanpix. Bilden är ett montage.

Barnstjärnan hittad död av överdos

Rapduon Kriss Kross var bara 13 år gamla när de slog igenom. Nu kommer det tragiska beskedet att den ena medlemmen har avlidit.


Barnstjärnan talar ut om drogmissbruket

Aldrig tidigare har Demi Lovato berättat såhär mycket om sitt missbruksfyllda förflutna. Nu berättar hon om skammen och hur pressen på henne drev henne in i träsket av narkotika. – Det gör många tonåringar för att tona ner smärtan, berättar Demi Lovato. Läs mer här.  

Chris Kelly, ena halvan av rapgruppen Kriss Kross, avled i Atlanta den 1 maj, skriver US Magazine. Kelly hittades medvetslös i sitt hem, och dödförklarades senare på ett sjukhus i Atlanta. 

Kelly blev bara 34 år gammal. 

Dödsorsaken är ännu inte fastställd, men en polisman säger till brittiska Daily Mirror att det verkar vara en drogöverdos som låg bakom Kellys död. 

– Det är troligtvis en drogöverdos, säger Kay Lester, från Fultons polisdistrikt till CBS News. Det baseras på de vittnesmål och vissa bevis som hittades i Kellys hem i Atlanta.

Kriss Kross slog igenom under 1990-talet, och deras största hit blev "Jump". Duon bestod av Chris "Mac Daddy" Kelly och Chris "Daddy Mac" Smith, och deras signum var att de bar sina kläder bak och fram. 

Duon var bara 13 år gamla när de upptäcktes av stjärnproducenten Jermaine Dupri i ett köpcentrum i Atlanta 1991.

Under sina glansdagar turnerade Kriss Kross bland annat med Michael Jackson. 

Kriss Kross "Jump"


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!