Oops. Supermodellens miss kan bli förödande för hennes karriär.
1 av 9
Oops. Supermodellens miss kan bli förödande för hennes karriär. - Foto: Faksimil Daily Mail. Bilden är ett montage.
Hon gick nyligen Victorias Secret Fashion Show. Här spanar Justin Bieber in den 20-åriga modellen.
2 av 9
Hon gick nyligen Victorias Secret Fashion Show. Här spanar Justin Bieber in den 20-åriga modellen. - Foto: Stella Pictures / JOHN ANGELILLO
Cara är nära vän med Rihanna. Här hänger de backstage efter Victorias Secret Fashion Show i november 2012.
3 av 9
Cara är nära vän med Rihanna. Här hänger de backstage efter Victorias Secret Fashion Show i november 2012. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Några dagar efter att Cara fångades på bild när hon tappade kokainpåsen så hängde hon med Rihanna och Georgia May Jagger.
4 av 9
Några dagar efter att Cara fångades på bild när hon tappade kokainpåsen så hängde hon med Rihanna och Georgia May Jagger. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Och under måndagen anlände Cara till modegalan Metropolitan Costume Institute Gala i New York tillsammans med den ansedda modefotografen Mario Testino.
5 av 9
Och under måndagen anlände Cara till modegalan Metropolitan Costume Institute Gala i New York tillsammans med den ansedda modefotografen Mario Testino. - Foto: Stella Pictures / Darla Khazei, PacificCoastNews.c
Hon har även modellat för Victorias Secrets underlinje Pink som även den riktar sig till yngre tjejer.
6 av 9
Hon har även modellat för Victorias Secrets underlinje Pink som även den riktar sig till yngre tjejer. - Foto: Victorias Secret/Crystal Pictures / Victorias Secret/Crystal Pictures
Cara modellar för Victorias Secret.
7 av 9
Cara modellar för Victorias Secret. - Foto: Victorias Secret/Crystal Pictures / Victorias Secret/Crystal Pictures
En av Caras närmsta vänner är sångerskan Rita Ora. Här ser vi duon i London.
8 av 9
En av Caras närmsta vänner är sångerskan Rita Ora. Här ser vi duon i London. - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastNews.com
Cara tillsammans med Lily Aldrige backstage efter Victorias Secrets Fashion Show.
9 av 9
Cara tillsammans med Lily Aldrige backstage efter Victorias Secrets Fashion Show. - Foto: Planet Photos / Planet Photos

Är det en kokainpåse som H&M-modellen tappar framför kameran?

Den 20-åriga supermodellen har anlitats av både H&M och Victorias Secret. I onsdags tappade hon en påse med vad som ser ut som kokain framför paparazzifotograferna. Nu utreds händelsen av H&M.


Victorias Secrets-modellen tvingades till svält och toplessbilder

Den 23-åriga Victorias Secrets-ängeln berättar nu om hur hon tvingades att svälta och posera topless. Läs mer om modellvärldens mörka baksida här.

Det var i onsdags som den brittiska supermodellen Cara Delevingne, 20, lämnade sitt hem i centrala London. I vanlig ordning väntade en hord av paparazzifotografer utanför hennes hem. När Cara fumlade efter sina nycklar i sin handväska så flög en liten påse ut – och innehållet misstänks vara kokain

Modellen försökte rädda situationen genom att trampa på påsen med sina gigantiska gymnastikskor, men skadan var redan skedd – knarktabben hade förevigats på bild. 

Cara har bland annat modellat för Victorias Secret och deras underlinje Pink som riktar sig till yngre tjejer. Hon har även anlitats av H&M, och nyligen var hon ansiktet utåt för Divided – klädkedjans kollektion riktad till en yngre målgrupp. H&M har en nolltolerans mot droger, och nu avslöjar brittiska Daily Mail att H&M utreder huruvida påsen innehöll kokain. 

H&M utreder kokainbilden

För Daily Mail berättar en talesperson för H&M att de inte har något löpande kontrakt med Cara, men att de ändå undersöker det hela eftersom de i så fall inte kommer att anlita henne i fortsättningen. 

När supermodellen Kate Moss, 39, år 2005 fångades på bild när hon snortade kokain så blev skandalen förödande för hennes karriär. Moss fick sparken från sju olika klädmärken som inte ville associeras med modellen. 

Cara backstage för Victorias Secret: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.