Shanna Moakler tycker att amma är äckligt och vidrigt. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet!
1 av 7
Shanna Moakler tycker att amma är äckligt och vidrigt. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet! - Foto: Playboy, http://www.facebook.com/OfficialShannaMoakler
Shanna har tre barn – och hon har vägrat att amma.
2 av 7
Shanna har tre barn – och hon har vägrat att amma. - Foto: Playboy, http://www.facebook.com/OfficialShannaMoakler
Hon har vikt ut sig i flera tidningar.
3 av 7
Hon har vikt ut sig i flera tidningar. - Foto: http://www.facebook.com/OfficialShannaMoakler
Shanna ser sina bröst som något som är till för sex.
4 av 7
Shanna ser sina bröst som något som är till för sex. - Foto: http://www.facebook.com/OfficialShannaMoakler/Stuff It Magazine
Shanna Moaklers uttalande har väckt starka reaktioner.
5 av 7
Shanna Moaklers uttalande har väckt starka reaktioner. - Foto: http://www.facebook.com/OfficialShannaMoakler/Stuff It Magazine
Shanna Moakler har varit gift med artisten Travis Barker.
6 av 7
Shanna Moakler har varit gift med artisten Travis Barker. - Foto: http://www.facebook.com/OfficialShannaMoakler/Stuff It Magazine
Hit – men inte längre. Barnen kommer inte i närheten av modellens bröst.
7 av 7
Hit – men inte längre. Barnen kommer inte i närheten av modellens bröst. - Foto: http://www.facebook.com/OfficialShannaMoakler/Maxim

Playboymodellen: Att amma är incest

Playboymodellen Shanna Moakler likställer amning med incest.


Amningsvideo gjorde succé – nu mordhotas mammorna

På tre dygn sågs amningsvideon "Du kan amma här" över 40 000 gånger på Youtube och hyllades stort. Men allt eftersom videoklippet spreds inkom fler och fler kränkande kommentarer om de medverkande mammorna. 

Läs mer här. 

Playboymodellen Shanna Moakler, 38, säger sitt om vad hon tycker om att amma. För kändissajten Tmz.com berättar hon att hon vägrade amma sina barn – för hon anser att det är vidrigt. 

– För mig är bröst något sexuellt. Att amma är incest. Det är äckligt. Jag gillar det inte, säger Shanna. 

Shanna var tidigare gift med rockstjärnan Travis Barker, 37, mest känd som trummis i bandet Blink 182. Tillsammans har paret två barn – Landon och Alabama. Från ett tidigare förhållande har Shanna även dottern Atiana. Men att amma någon av barnen var alltså aldrig aktuellt.

– Jag var självisk, jag kunde inte göra det. Men jag supportar dom som gör det, det är häftigt, säger hon vidare, skriver Fox News.

Se Shannas utspel här: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?