Tom Cruise, Justin Timberlake, Jay-Z, Justin Bieber, Christian Bale, Russel Crowe och Kanye West är några av Hollywoods värsta manliga divor.
1 av 12
Tom Cruise, Justin Timberlake, Jay-Z, Justin Bieber, Christian Bale, Russel Crowe och Kanye West är några av Hollywoods värsta manliga divor.
Elton John är en av världens mest kända divor, och han älskar vackra blommor. Han kräver alltid en stor blombukett när han ska uppträda men buketten får under några omständigheter inte innehålla liljor, tusensköna, trädgårdsnejlika eller prästkrage då Elton John HATAR dessa stackars oskyldiga blommor.
2 av 12
Elton John är en av världens mest kända divor, och han älskar vackra blommor. Han kräver alltid en stor blombukett när han ska uppträda men buketten får under några omständigheter inte innehålla liljor, tusensköna, trädgårdsnejlika eller prästkrage då Elton John HATAR dessa stackars oskyldiga blommor. - Foto: J. SCOTT APPLEWHITE
Hiphopstjärnan Jay-Z åker bara lyxbilen Maybach, kräver champagne för 5 000 kronor flaskan och dessutom snaskar han bara i sig jordnötssmör och jelly av "hög kvalitet".
3 av 12
Hiphopstjärnan Jay-Z åker bara lyxbilen Maybach, kräver champagne för 5 000 kronor flaskan och dessutom snaskar han bara i sig jordnötssmör och jelly av "hög kvalitet". - Foto: FAME PICTURES / FAME PICTURES
Skådespelaren Russel Crowe fick många att höja på ögonbrynen när han under inspelningen av "Robin Hood" år 2009 krävde att få åka helikopter till och från inspelningsplatsen. Varje dag.
4 av 12
Skådespelaren Russel Crowe fick många att höja på ögonbrynen när han under inspelningen av "Robin Hood" år 2009 krävde att få åka helikopter till och från inspelningsplatsen. Varje dag. - Foto: CHITOSE SUZUKI
Justin Timberlake hatar att dela hiss med främmande människor. När han firade albumsläppet av plattan Friends with Benefits år 2011 så såg han till att folk sparkades ut från hissen så han kunde åka i fred. Han kräver även speglar i taket över sin säng när han bor på hotell...
5 av 12
Justin Timberlake hatar att dela hiss med främmande människor. När han firade albumsläppet av plattan Friends with Benefits år 2011 så såg han till att folk sparkades ut från hissen så han kunde åka i fred. Han kräver även speglar i taket över sin säng när han bor på hotell... - Foto: Stella Pictures / Olivier Douliery
Eminem brukar kräva en hel märkliga grejer, men år 2011 överträffade han till och med sig själv. Då ville han ha ett akvarium med koi-fiskar installerat backstage.
6 av 12
Eminem brukar kräva en hel märkliga grejer, men år 2011 överträffade han till och med sig själv. Då ville han ha ett akvarium med koi-fiskar installerat backstage. - Foto: Matt Sayles
Christian Bale är känd för sina många diviga utbrott. Värst var det när han skällde ut en filmfotograf under inspelningen av filmen "Terminator Salvation". Filmfotografen råkade förstöra en scen – och det resulterade i en utskällning av Bale, som använde ordet "fuck" hela 37 gånger. – Vad fan är det för jävla fel på dig? Vad i helvete är det du inte förstår? Har du någon aning om vad det handlar om överhuvudtaget? Det är ju jävla distraherande att ha någon som smyger runt här mitt i en scen. Ge mig ett jävla svar!, skriker Bale på inspelningen som The Telegraph har transkriberat. Bale kallade filmfotografen för "kukhuvud", hotade med våld och hotade även att hoppa av filmen.
7 av 12
Christian Bale är känd för sina många diviga utbrott. Värst var det när han skällde ut en filmfotograf under inspelningen av filmen "Terminator Salvation". Filmfotografen råkade förstöra en scen – och det resulterade i en utskällning av Bale, som använde ordet "fuck" hela 37 gånger. – Vad fan är det för jävla fel på dig? Vad i helvete är det du inte förstår? Har du någon aning om vad det handlar om överhuvudtaget? Det är ju jävla distraherande att ha någon som smyger runt här mitt i en scen. Ge mig ett jävla svar!, skriker Bale på inspelningen som The Telegraph har transkriberat. Bale kallade filmfotografen för "kukhuvud", hotade med våld och hotade även att hoppa av filmen. - Foto: Stella Pictures / LApix/FAMEFLYNET
Det kan bli svettigt när man ska stå på scen och uppträda. Fråga bara artisten Kanye West. Men stjärnan vägrar att torka ansiktet med något annat än handdukar från Versace. Prislapp? 4 000 kronor. Dyra droppar!
8 av 12
Det kan bli svettigt när man ska stå på scen och uppträda. Fråga bara artisten Kanye West. Men stjärnan vägrar att torka ansiktet med något annat än handdukar från Versace. Prislapp? 4 000 kronor. Dyra droppar! - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Kvinnan som spelade Will Smiths mamma i teveserien "Fresh Prince of Bel Air" avslöjade nyligen att när Will var ung så var han en riktig diva under inspelningarna. Om någon gästande skådespelare överglänste Will så såg han även till att få skådisen sparkad från serien.
9 av 12
Kvinnan som spelade Will Smiths mamma i teveserien "Fresh Prince of Bel Air" avslöjade nyligen att när Will var ung så var han en riktig diva under inspelningarna. Om någon gästande skådespelare överglänste Will så såg han även till att få skådisen sparkad från serien. - Foto: Alastair Grant
Paul McCartney tar sin veganism väldigt seriöst. Han vägrar att åka limousine med läderklädsel och han sätter inte ens sin sot i ett rum om det finns något med djurtrycksmotiv i rummet.
10 av 12
Paul McCartney tar sin veganism väldigt seriöst. Han vägrar att åka limousine med läderklädsel och han sätter inte ens sin sot i ett rum om det finns något med djurtrycksmotiv i rummet. - Foto: Philippe Wojazer
Tom Cruise är en av Hollywoods största filmstjärnor, så det är inte konstigt att han vill bli behandlad som en kung. När han nyligen befann sig i Montenegro så krävde han att hotellet skulle slänga ut alla andra gäster i matsalen så att han kunde få äta i fred.
11 av 12
Tom Cruise är en av Hollywoods största filmstjärnor, så det är inte konstigt att han vill bli behandlad som en kung. När han nyligen befann sig i Montenegro så krävde han att hotellet skulle slänga ut alla andra gäster i matsalen så att han kunde få äta i fred. - Foto: Itsuo Inouye
Aerosmithstjärnan Steven Tyler visade sina diviga sidor för hela det amerikanska folket i "American Idol", och i sin självbiografi avslöjade han fler av sina sjuka divakrav. Under de tidiga åren med Aerosmith så krävde artisten en hel del droger och en kroppsspegel (!).
12 av 12
Aerosmithstjärnan Steven Tyler visade sina diviga sidor för hela det amerikanska folket i "American Idol", och i sin självbiografi avslöjade han fler av sina sjuka divakrav. Under de tidiga åren med Aerosmith så krävde artisten en hel del droger och en kroppsspegel (!). - Foto: Wong Maye-E

Spegel över sängen och droger – det här kräver världens divigaste män

Justin Bieber, Kanye West, Justin Timberlake och Will Smith är några av världens divigaste män. Se deras krav i bildspelet här.


Här bränner Rihanna en kvarts miljon – på strippor

Förra helgen brände superstjärnan Rihanna en kvarts miljon kronor på en strippklubb. Sångerskan är dock inte ensam om att älska en lapdance. Kolla in här hur mycket kändisarna bränner på strippor. Läs mer och se alla bilder här. 

Hollywoodstjärnorna kan kosta på sig att unna sig det bästa och kräva det mesta. Men ibland går det faktiskt för långt. Tidningen Radaronline.com har sammanställt Hollywoods värsta manliga divor – och det är en gedigen skara dårfinkar som platsar på listan. 

Vem är till exempel popstjärnan som vägrar att åka hiss med andra och dessutom kräver en spegel i taket ovanför sin säng? Och vem är skådespelaren som ser till att skådespelare som överglänser honom själv får sparken? Och vem är musikern som vägrar sätta sin fot i ett rum om det finns något djurmönstrat i inredningen? 

Få svaren i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

En av Hollywoods största divor – Christian Bale – får ett utbrott: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.