Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beyoncé köper snuskigt dyr present till Kim

- 10/06/2013, 11:49
Beyonncé köpte en riktigt tjusig present till Kims bebis som beräknas födas när som helst.
1 av 3

Beyonncé köpte en riktigt tjusig present till Kims bebis som beräknas födas när som helst.

Instagram/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Kim Kardashians babyshower blev en lyxig tillställning.
2 av 3

Kim Kardashians babyshower blev en lyxig tillställning.

Planet Photos / Planet Photos

Beyoncé och Jay-Z stod för dagens mest omtalade present.
3 av 3

Beyoncé och Jay-Z stod för dagens mest omtalade present.

FameFlynet / Teach/Moryc Welt/FAMEFLYNET PICT

Beyoncé slog på stort när Kim Kardashian bjöd in till babyshower. Men filmstjärnan Gwyneth Paltrow köpte en riktigt taskig present.

I juli beräknas Kim Kardashian och Kanye Wests dotter födas. För en vecka sedan ägde babyshowern rum, och även fast flera av de stjärnor som Kim hade bjudit avböjde så blev det ändå en lyckad dag för Kim. 

I alla fall om vi kollar in de tjusiga presenter som Kim fick.

Kristallstol till den nyfödda 

På grund av sitt ihärdiga turnerande så kunde Beyoncé inte närvara på babyshowern, men hon skickade en minst sagt generös gåva som plåster på såren. Enligt Daily Mirror fick Kim nämligen en barnstol prydd av Swarovski-kristaller. Prislappen för stolen var nästan 120 000 kronor. 

– Beyoncé och Jay-Z:s present gick inte att toppa. De har själva en liknande stol för sin dotter Blue Ivy, säger en källa till Daily Mirror. 

Gwyneths tjockpik till Kim

Skådespelerskan Gwyneth Paltrow var också bjuden, men nobbade festen – och dessutom skickade hon en väldigt bitchig present till Kim. 

– Gwyneth känner inte Kim särskilt bra. De träffades på ett fitnessevent för en månad sedan, och har samma personliga tränare i Tracy Anderson. Gwyneth gick inte, men hon skickade en juiceblender och en detoxkur så hon kan gå ner i vikt på 21 dagar efter förlossningen, säger en källa till Daily Mirror, via AZCentral.com.