Kanye kämpade hårt för att förföra modellen Leyla Ghobadi.
1 av 3
Kanye kämpade hårt för att förföra modellen Leyla Ghobadi. - Foto: FAMEFLYNET PICTURES
Kim Kardashian beräknas föda parets barn i juli.
2 av 3
Kim Kardashian beräknas föda parets barn i juli. - Foto: FameFlynet / FameFlynet
Både Kim och Kanye förnekar uppgifterna om att Kanye ska ha varit otrogen.
3 av 3
Både Kim och Kanye förnekar uppgifterna om att Kanye ska ha varit otrogen. - Foto: FameFlynet France / BESTIMAGE

Kanye otrogen mot Kim under hennes graviditet

En 24-årig modell avslöjar att hon har haft en affär med hiphopstjärnan Kanye West. Och relationen med Kim Kardashian ska Kanye ha avfärdat som ett simpelt PR-trick. – Det är bara för publicitet, det är inget seriöst, sa Kanye till modellen.


Nerbrända hus, knivhugg och sexfilmer – så hämnas kändisarna

Sugen på att hämnas, Kim? Här är Hollywoodstjärnorna som har hämnats på sina otrogna partners. Läs mer och se alla bilderna här.  

Uppgifterna om att Kanye West, 36, ska ha bedragit Kim Kardashian, 32, slog ned som en bomb i kändisvärlden. Det är den kanadensiska modellen Leyla Ghobadi, 24, som träder fram och berättar i det amerikanska magasinet Star om sin relation med rapstjärnan. 

Kanye raggade upp modellen – samtidigt som Kim var i lokalen

Det hela inleddes i juli förra året. Kanye uppträdde då i Revel’s Ovation Hall i Atlantic City. Den yppiga modellen Leyla Ghobadi dansade i publikhavet och fångade genast Kanyes uppmärksamhet. Trots att Kanyes flickvän Kim också fanns i publiken bad Kanye sina säkerhetsvakter att leta rätt på den dansande kvinnan – och bjuda in henne backstage.

Sagt och gjort – vakterna hittade Leyla, och Kanye bjöd henne senare på drinkar på nattklubben HQ. Därefter bjöd Kanye med henne till sitt hotellrum – ett erbjudande som Leyla tackade nej till. Men Kanye gav sig inte, utan frågade om Leyla och hennes väninnor ville se hans konsert som skulle äga rum dagen därpå. Leyla tackade ja, och fick exklusiva backstagepass.

"Vi är nakna och har sex"

Efter spelningen dagen därpå så pratade Kanye och Leyla backstage, och sedan åkte de till hans hotellrum.

– Vi hånglade ett tag, och innan jag visste ordet av så var vi bägge nakna och hade sex med varandra, säger Leyla till Star, via Daily Mail.

Relationen med Kim ska Kanye ha avfärdat som ett simpelt PR-trick.

– Det är bara för publicitet, det är inget seriöst, ska Kanye ha sagt. 

Kanye otrogen under Kims graviditet

Kanye och Leyla har sex med varandra en gång till. Det andra mötet ska ha ägt rum i New York i oktober förra året. Kanyes gravida flickvän Kim befann sig då i Miami. Varken Kim eller Kanye hade då ännu inte gått ut med nyheten om att de skulle ha barn.

Förra helgen ska Kanye ha kontaktat Leyla och velat ses igen. Då firade han sin födelsedag i New York City med vännerna Jay-Z, Beyoncé och Nas. Kim var än en gång i Miami. 

Leyla avböjde att träffa stjärnan då, eftersom hon nu visste om att Kim var gravid.

"En sorglig attack"

Både Kim Kardashian och Kanye West förnekar uppgifterna.

– Det här är en sorglig attack mot människor som försöker leva sina liv, sade Kanye Wests representant till tidningen Tmz.com.  

Leyla valde att försvara sig själv via Twitter. 

– Han var aggressiv i sin raggstil, skrev hon på Twitter och avfärdade senare "alla haters som inte trodde på henne", skriver Radaronline.com. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!