Farrah Abraham har opererat sig och skaffat nya silikonbröst. Hon har även bjudit ut Charlie Sheen på dejt, och han är väldigt intresserad. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet!
1 av 12
Farrah Abraham har opererat sig och skaffat nya silikonbröst. Hon har även bjudit ut Charlie Sheen på dejt, och han är väldigt intresserad. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet! - Foto: Vivid, Youtube, Screengrabs via Egotastic, WWTD, Stella Pictures
Charlie Sheen och Farrah Abraham – nytt kärlekspar inom kort?
2 av 12
Charlie Sheen och Farrah Abraham – nytt kärlekspar inom kort? - Foto: Stella Pictures, Faksimil TMZ.com, Vivid, Youtube, Screengrabs via Egotastic, WWTD, Stella Pictures
Så här såg Farrah ut i porrfilmen hon spelade in med James Deen.
3 av 12
Så här såg Farrah ut i porrfilmen hon spelade in med James Deen. - Foto: Vivid, Youtube, Screengrabs via Egotastic, WWTD, Stella Pictures
Farrah hade tidigare en C-kupa.
4 av 12
Farrah hade tidigare en C-kupa. - Foto: Vivid, Youtube, Screengrabs via Egotastic, WWTD, Stella Pictures
Farrah med sina "gamla" bröst i sin porrfilm.
5 av 12
Farrah med sina "gamla" bröst i sin porrfilm. - Foto: Vivid, Youtube, Screengrabs via Egotastic, WWTD, Stella Pictures
Farrah visar sina nya bröst på stranden i Miami.
6 av 12
Farrah visar sina nya bröst på stranden i Miami. - Foto: Stella Pictures / Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews.com
Hon har nu en D-kupa.
7 av 12
Hon har nu en D-kupa. - Foto: Stella Pictures / Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews.com
Farrah struttar runt på stranden med sina nya bröst.
8 av 12
Farrah struttar runt på stranden med sina nya bröst. - Foto: Stella Pictures / Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews.com
Charlie Sheen och Farrah har intensiv sms-kontakt.
9 av 12
Charlie Sheen och Farrah har intensiv sms-kontakt. - Foto: FameFlynet / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME
Farrah har bjudit in Charlie till en fest med flera porrstjärnor.
10 av 12
Farrah har bjudit in Charlie till en fest med flera porrstjärnor. - Foto: Stella Pictures / Jeffrey Mayer
Farrah är enormt lycklig.
11 av 12
Farrah är enormt lycklig. - Foto: Stella Pictures / Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews.com
Men det blir ingen kaffe för Sheen. Han tycker det är töntigt.
12 av 12
Men det blir ingen kaffe för Sheen. Han tycker det är töntigt. - Foto: Stella Pictures / KVS, PacificCoastNews.com

Tonårsmamman gör nya bröst och ska på porrdejt med Sheen

Livet leker för tonårsmamman Farrah Abraham. Nu sätter hon sprätt på sina miljoner och planerar en romantisk dejt med Hollywoods eviga ungkarl Charlie Sheen.


Sheen skulle flytta ihop med "porrfamilj"

År 2011 sökte Charlie Sheen motvilligt hjälp för sitt sexmissbruk. Då hade han redan bränt miljoner på eskorttjejer, och hans management tog slutligen i med hårdhandskarna och stoppade Charlies porrplaner – Charlie hade då hyrt ett stort lyxhus där hans "porrfamilj" – delvis hans porrstjärnefavoriter skulle husera. Läs mer här. 

Tonårsmamman Farrah Abraham, 22, har flyt just nu. Efter att ha kammat hem hela sju miljoner kronor för sin porrfilm "Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom", och slagit ett porr-rekord så ser framtiden ljus ut för Farrah. 

Eller ja, Farrah själv verkar väldigt lycklig och nöjd i alla fall. 

Har skaffat D-kupa

Den 31:a maj så la sig Farrah under kniven och fixade nya silikonbröst. Farrah hade tidigare en opererad C-kupa, och nu har hon uppgraderat till en D-kupa.

– Jag tycker inte att jag har gjort så många ingrepp. Om någon vill gå runt med påsar under ögonen så fine, men jag personligen vill se så bra ut som jag bara kan. Och jag ser fantastisk ut, säger hon i en intervju med tidningen In Touch Weekly, via Radaronline.com. 

Farrah själv säger att hon inte vill ha "porrstjärnebröst", även fast hon nu är porrstjärna och har en D-kupa.

– Jag vill inte ha implantat som ger mig porrstjärnestatus, jag är realistisk och vill se så naturlig ut som det bara går. Ingen som träffar mig tror att jag har opererat mig, jag ser inte fake ut, säger hon vidare.

"Min skönhet går till spillo"

Farrahs enda sorg just nu är att hon inte har någon livskamrat att dela sina lyckliga stunder med. 

– Det är så synd att jag inte har någon pojkvän. Jag ser ju bra ut, och när jag ser en het kille som dejtar en ful tjej så tänker jag liksom att hans skönhet slösas bort. Och så är det med mig också. Min skönhet går till spillo eftersom jag inte har någon att spendera tiden med, säger hon vidare. 

Nu ska hon på porrdejt med Charlie Sheen

Men för Farrah verkar det mesta lösa sig. Hon har nämligen flörtat ihärdigt med skådespelaren och kvinnotjusaren Charlie Sheen, och de håller på att planera in en dejt, skriver Tmz.com som har tagit del av deras sms-korrespondans. 

Farrah föreslog att de två skulle dricka kaffe någon dag, och Sheen var inte sen att svara.

– Kaffe är för amatörer och ens farmor, skrev Sheen. 

Farrah bjöd senare in Sheen till en fest där flera porrstjärnor skulle delta, och hon sa att det kanske inte var Sheens "typ av människor" – men porrälskaren Sheen tackar inte nej till en bra fest om vi säger så. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.