Good girl gone bad? Miley Cyrus röker gräs och visar rumpan.
1 av 3
Good girl gone bad? Miley Cyrus röker gräs och visar rumpan.
Miley Cyrus eller Bruno?
2 av 3
Miley Cyrus eller Bruno?
Miley röker gräs.
3 av 3
Miley röker gräs. - Foto: Stella Pictures

Miley älskar att röka gräs och visa rumpan

Miley Cyrus jobbar hårt för att tvätta bort sin präktiga image. Nu berättar hon att hon tycker att sprit är farligare än marijuana och samma vecka passar hon på att visa rumpan.


Stjärnornas knarklangare – har langat till Bieber och Rihanna

Leon "Starino" Anderson har hävdat att han jobbar med PR men i stället förser han kändisar med droger och prostituerade. Han är bästis med de största stjärnorna – och den som alla ringer till när de vill ha "det lilla extra" till festen. Läs mer här.  

Superstjärnan Miley Cyrus, 20, har gjort det tydligt för hela världen att hon inte längre är någon oskyldig Disneyartist. Det senaste året har hon setts hugga in på en penistårta, spelat in en video med en porrstjärna, rökt gräs och poserat topless så många gånger att vi tappat räkningen.

Miley, som fångades på bild med en bong redan år 2010, har tidigare alltid förnekat att hon röker marijuana. Men nu pratar hon för första gången ut om sin syn på marijuana. 

"Är du pundare?"

Det är i en intervju med tidningen Rolling Stone som Miley öppnar upp sig. Sångerskan får den rättframma frågan om hon är en "pundare". 

– Du kan inte fråga någon det och förvänta dig att de ska svara ja. Jag har gjort en låt med Snoop Dogg som heter "Ashtrays and heartbreaks", så folk får lägga ihop ett och ett, säger hon i intervjun. 

Hennes låt "We can't stop" har kritiserats eftersom många anser att den romantiserar kokain och ecstay – något som Mileys producent förnekar. Men Miley själv går nu ut med en betydligt mer drogliberal syn. 

"Sprit farligare än gräs"

– Jag tror att alkohol är mycket farligare än marijuana. Folk får vara sura på mig för att jag säger det, men jag bryr mig inte. Jag har sett väldigt många som tappar kontrollen när de dricker, men jag har aldrig sett det hända när någon röker på, säger hon vidare, skriver Radaronline.com. 

Sedan trampar dessvärre Miley i klaveret. 

– Så länge det inte är olagligt så finns det mycket som är farligare. Och det är lagligt i Kalifornien. Så jag är glad att jag bor i Kalifornien, ett ställe där du kan vara den du vill vara, säger hon vidare. 

En detalj som Miley dock missade är nämligen att marijuana enbart är tillåtet i Kalifornien när det skrivs ut på recept som smärtlindring av en läkare. 

Visar rumpan 

I samband med releasen av singeln "We can't stop" så sprids dessutom de senaste pressbilderna på Miley Cyrus, skriver The Sun.

Och hon verkar inte särskilt förtjust i kläder längre. På bilden ser vi Miley med ryggen mot kameran, klädd i en svart baddräkt.

Se bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Smygtitta på Miley Cyrus "We can't stop"


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!