Söndag 14 Aug
Stockholm

Porrskådisar och barnstjärnor – de är världens sämsta förebilder

Chris Brown, Lindsay Lohan, Miley Cyrus och Justin Bieber är några av världens sämsta förebilder. Se alla i bildspelet – klicka på pilarna. Varning för ocensurerade bilder!
1 av 22
Chris Brown, Lindsay Lohan, Miley Cyrus och Justin Bieber är några av världens sämsta förebilder. Se alla i bildspelet – klicka på pilarna. Varning för ocensurerade bilder!. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Över 2000 amerikanska föräldrar har röstat fram världens sämsta kändisförebilder.
2 av 22
Över 2000 amerikanska föräldrar har röstat fram världens sämsta kändisförebilder. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Tonårsmamman Farrah Abraham födde en bebis när hon själv bara var 17 år – och blev berömd för det. Därefter såg vi henne i MTV-serien "Teen Mom", och nästa steg i hennes karriär blev att spela in en porrfilm med porrstjärnan James Deen.
3 av 22
Tonårsmamman Farrah Abraham födde en bebis när hon själv bara var 17 år – och blev berömd för det. Därefter såg vi henne i MTV-serien "Teen Mom", och nästa steg i hennes karriär blev att spela in en porrfilm med porrstjärnan James Deen. Foto: Stella Pictures / CPA, PacificCoastNews.com
Här ser vi Farrah i sin porrfilm "Backdoor Teen Mom".
4 av 22
Här ser vi Farrah i sin porrfilm "Backdoor Teen Mom". Foto:
Här ser vi Farrah i sin porrfilm "Backdoor Teen Mom".
5 av 22
Här ser vi Farrah i sin porrfilm "Backdoor Teen Mom". Foto:
Hon spelar mot porrstjärnan James Deen.
6 av 22
Hon spelar mot porrstjärnan James Deen. Foto:
Lil Waynes många vändor in och ut på kåken har fått amerikanska föräldrar att se rött. Vapeninnehav och narkotikabrott är inget de håller högt, tydligen...
7 av 22
Lil Waynes många vändor in och ut på kåken har fått amerikanska föräldrar att se rött. Vapeninnehav och narkotikabrott är inget de håller högt, tydligen... Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Här ser vi Nicki Minaj och Lil Wayne i en musikvideo.
8 av 22
Här ser vi Nicki Minaj och Lil Wayne i en musikvideo. Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Man behöver inte direkt vara raketforskare för att förstå varför Chris Brown inte anses vara någon särskilt trevlig förebild. Efter att han utsatte sin dåvarande flickvän Rihanna för en brutal misshandel år 2009 så har hans skandaler hopat sig, och det har främst rört slagsmål och bråk.
9 av 22
Man behöver inte direkt vara raketforskare för att förstå varför Chris Brown inte anses vara någon särskilt trevlig förebild. Efter att han utsatte sin dåvarande flickvän Rihanna för en brutal misshandel år 2009 så har hans skandaler hopat sig, och det har främst rört slagsmål och bråk. Foto: Planet Photos / Planet Photos
Att han röker en hel del marijuana hjälper säkert inte heller till.
10 av 22
Att han röker en hel del marijuana hjälper säkert inte heller till. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Tonårsstjärnan Justin Bieber var i början av sin karriär en äppelkindad svärmorsdröm. Men den senaste tidens skandaler med marijuanarökande, supande, hans nya diviga attityd, och en hel del klammeri med rättvisan gör att Bieber har förlorat sin präktiga image.
11 av 22
Tonårsstjärnan Justin Bieber var i början av sin karriär en äppelkindad svärmorsdröm. Men den senaste tidens skandaler med marijuanarökande, supande, hans nya diviga attityd, och en hel del klammeri med rättvisan gör att Bieber har förlorat sin präktiga image. Foto: FameFlynet / Ameri/FAMEFLYNET PICTURES
Justin Bieber korkar upp en bärs.
12 av 22
Justin Bieber korkar upp en bärs. Foto: Planet Photos / Planet Photos
Lindsay Lohan har hamnat i klammeri med rättvisan så många gånger att vi har tappat räkningen, och hennes problem med alkohol och droger gör att hon inte längre står särskilt högt i kurs hos amerikanska föräldrar.
13 av 22
Lindsay Lohan har hamnat i klammeri med rättvisan så många gånger att vi har tappat räkningen, och hennes problem med alkohol och droger gör att hon inte längre står särskilt högt i kurs hos amerikanska föräldrar. Foto: Supplied by PacificCoastNews.com / Clark County Detention Center
Lindsay har många strängar på sin lyra...
14 av 22
Lindsay har många strängar på sin lyra... Foto: Planet Photos / Planet Photos
Miley Cyrus har gjort en helomvändning, och lämnat sina pryda Disneydagar bakom sig. Nu förespråkar 20-åringen marijuana, poserar topless, hugger in på penistårtor och spelar in videos med porrstjärnor.
15 av 22
Miley Cyrus har gjort en helomvändning, och lämnat sina pryda Disneydagar bakom sig. Nu förespråkar 20-åringen marijuana, poserar topless, hugger in på penistårtor och spelar in videos med porrstjärnor. Foto: RCA/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Miley gillar att röka marijuana. Här poserar hon med sitt lite extra piffiga iPhone-skal...
16 av 22
Miley gillar att röka marijuana. Här poserar hon med sitt lite extra piffiga iPhone-skal... Foto: Twitter/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Porrstjärnan Jessie Andrews, som var med i en video med Miley Cyrus.
17 av 22
Porrstjärnan Jessie Andrews, som var med i en video med Miley Cyrus. Foto: Planet Photos / Planet Photos
Amanda Bynes var tidigare en vansinnigt präktig Nickelodeon-stjärna. Men det är ett minne blott. Hennes rattfylla, galna Twitterattacker, toplessbilder och problem med lagens långa arm har gjort att hon halkat ner från sin präktiga plats.
18 av 22
Amanda Bynes var tidigare en vansinnigt präktig Nickelodeon-stjärna. Men det är ett minne blott. Hennes rattfylla, galna Twitterattacker, toplessbilder och problem med lagens långa arm har gjort att hon halkat ner från sin präktiga plats. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Amanda Bynes senaste tid har varit turbulent.
19 av 22
Amanda Bynes senaste tid har varit turbulent. Foto: Fame Flynet USA
Efter att Kanye West avbröt Taylor Swifts tacktal så fick han en hel värld (nåja) att se rött – och hans självförtroende och stora ego är fortfarande något som sticker i ögonen på många.
20 av 22
Efter att Kanye West avbröt Taylor Swifts tacktal så fick han en hel värld (nåja) att se rött – och hans självförtroende och stora ego är fortfarande något som sticker i ögonen på många. Foto: Planet Photos / Planet Photos
Skådespelaren Charlie Sheen har festat hårdare än de flesta i Hollywood. Droger, prostituerade, alkohol och en plan om att flytta ihop med en så kallad "porrfamilj". Här poserar han med sina älskarinnor.
21 av 22
Skådespelaren Charlie Sheen har festat hårdare än de flesta i Hollywood. Droger, prostituerade, alkohol och en plan om att flytta ihop med en så kallad "porrfamilj". Här poserar han med sina älskarinnor. Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
I moralpanikens kölvatten ses fortfarande Kim Kardashians läckta sexfilm som något som gör att hon inte ses som en förebild.
22 av 22
I moralpanikens kölvatten ses fortfarande Kim Kardashians läckta sexfilm som något som gör att hon inte ses som en förebild. Foto:

Här är kändisarna som du inte ska lämna ensamma med dina barn – i alla fall om amerikanska föräldrar får säga sitt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Otrohet, misshandel och droger – här är Hollywoods sämsta par

Otrohet, fängelsestraff, droger, knivhot, utpressning och sexfilmer – här är Hollywoods absolut sämsta kärlekspar genom tiderna. Läs mer och se alla bilderna här. 

Det är i en amerikansk undersökning som över 2 000 föräldrar har fått rösta fram de kändisarna som har sämst inflytande på deras barn, och därmed är "dåliga förebilder"

R ' n' b-stjärnan Chris Brown utnämndes till den sämsta manliga förebilden med 71 % av rösterna, och på tjejsidan var det Miley Cyrus som kammade hem första platsen med 68 %, skriver Sodahead.  

Undersökningen osar lätt av moralpanik, och namn som Kim Kardashian, Justin Bieber, Lil Wayne och Farrah Abraham hittar vi också på listan.

Kolla in världens sämsta kändisförebilder i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Miley Cyrus "We can't stop"


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.