Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jenna lämnade juridikexamen för skandalsåpa och utvik

- 29/06/2013, 08:57 -
Se alla deltagare i bildspelet.
1 av 11

Se alla deltagare i bildspelet.

MTV

2 av 11

3 av 11

4 av 11

5 av 11

MTV

6 av 11

MTV

7 av 11

MTV

8 av 11

MTV

9 av 11

MTV

10 av 11

MTV

11 av 11

MTV

Tyckte ni att Jersey Shore och Geordie Shore var skandalöst? Då kanske du ska blunda när den nya MTV-serien "The Valleys" har premiär. – Vi är bakfulla nästan varje dag, säger profilen Jenna till Nyheter24.

Nyligen träffade Nyheter24:s Emma Malmlöf en skandalomsusad trio från "Geordie Shore", men nu kommer serien som ska bräda både den och "Jersey Shore""The Valleys" beskrivs som realityserien där deltagarna har mer smink än kläder.

I serien möter du nio ungdomar och Nyheter24:s Annica Ögren har fått en exklusiv pratstund med Jennan Jonathan, 22. Hon är deltagaren som har ställt tillbaka lagböckerna i bokhyllan för att satsa på en karriär som glamourmodell. 

Jag har hört mycket om serien, den verkar ganska vild.

– Den är ganska vild. Den är skandalös och innehåller mycket galenskap. Vi går ut och blir fulla under serien. Men det är mer än så, vilket du kommer se. Vi vill alla lyckas.

Du har en juristexamen, vart vill du komma professionellt med det här?

– Det finns inga möjligheter i The Valley, inga jobb eller så. Jag fick min juristexamen men jag vill modella och allt finns i storstan.

Hittills har ni haft näst högst ratings i brittiska MTV:s historia - vad kan de svenska tittarna förvänta sig?

– Mycket galenskap, mycket alkohol, det kan bli väldigt vilt - mycket småtjafs och sånt. Vi är bakfulla nästan varje dag, du ser oss försöka göra det bästa av det - så det är en kul grej i programmet.

– Det är många snuskiga stunder i varje avsnitt. Det var lite pinsamt att titta med mamma. Om du tycker säsong ett är snuskig - vänta då bara på säsong två.

Vad har varit den bästa erfarenheten?

– Rent generellt så har det varit att leva min dröm, hela upplevelsen i sin helhet. Det kommer alltid finnas personer som menar att jag ändrats men jag tror att i slutet av dagen så är jag bara 22 år...Inget har egentligen förändrats förutom att jag fick göra det här, säger hon och fortsätter:

– Jag modellar och göra stora plåtningar, så jag lever min dröm. Inget skulle kunna bli bättre, det har bara gjort mig gott.