Torsdag 13 Maj
Stockholm

Miley Cyrus snortade kokain på kändisfest

Miley Cyrus, Kelly Osbourne, Cara Delevigne och Rita Ora minglar på Met Gala den 6 maj. Det är under den här kvällen som Miley ska ha snortat kokain på en toalett.
1 av 4
Miley Cyrus, Kelly Osbourne, Cara Delevigne och Rita Ora minglar på Met Gala den 6 maj. Det är under den här kvällen som Miley ska ha snortat kokain på en toalett. Foto:
Miley Cyrus på Met Gala i maj 2013.
2 av 4
Miley Cyrus på Met Gala i maj 2013. Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Hannah Montana, vem?
3 av 4
Hannah Montana, vem?. Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Miley ska ha snortat kokain på en kändisfest.
4 av 4
Miley ska ha snortat kokain på en kändisfest. Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS

Två ögonvittnen berättar om den chockerande synen på kändisfesten – Miley Cyrus snortade öppet kokain från en toalett.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kokain, heroin och LSD – här är stjärnornas favoritdroger

De flesta av Hollywoodstjärnorna har lämnat sitt förflutna med droger och missbruk bakom sig. Andra fortsätter friskt. Gemensamt för de alla är att de talat ut om sina drogerfarenheter. Läs mer här.  

Disneystjärnan Miley Cyrus, 20, berättade nyligen i en intervju med tidningen Rolling Stone om sin liberala syn på marijuana. Miley, som fångades på bild med en bong redan år 2010, har tidigare alltid förnekat att hon röker marijuana – men nu är det annat ljud i trumman.  

Även hennes låt "We can't stop" har kritiserats eftersom många anser att den romantiserar kokain och ecstay – något som Mileys producent förnekar. 

"Miley snortade ett vitt pulver från toaletten"

Det är inte bara marijuana som Miley ägnar sig åt. Nu framkommer det nya uppgifter som gör gällande att Miley även använder sig av kokain. Det var under den superlyxiga kändisfesten Met Gala i New York den 6 maj som Miley Cyrus ska ha snortat kokain på damtoaletten. 

– Jag gick in på tjejtoaletten, och ser hur fyra tjejer försöker klämma ihop sig i ett bås. Dörren var öppen, så folk kunde se dom. De skrek och skrattade. Miley placerade ett finger över ena näsborren, böjde sig ner över toaletten och snortade ett vitt pulver från toaletten. Jag såg henne göra det, säger ett ögonvittne till Star Magazine. 

 "Full, påtänd och högljudd"

Ett annat ögonvittne bekräftar uppgifterna. 

– Miley kedjerökte och betedde sig rätt spårat med tjejerna på toaletten i minst 20 minuter. Dörren vad vidöppen till hennes bås, så jag henne helt tydligt. Det var så sjukt – det var nästan som att hon inte brydde sig om att folk såg henne, säger en källa till Star. 

Miley och hennes väninnor blev senare avhysta från damrummet, och sedan ska Miley enligt ögonvittnet ha varit "full, påtänd och högljudd", säger källan vidare till Star, via Celebitchy.  

Så här såg det ut när Miley rökte en bong salvia år 2010 – sedan dess har det hänt en hel del...


Kommentera
Kopiera länk
Dela