Nu berättar Miley Cyrus hur det egentligen ligger till.
1 av 3
Nu berättar Miley Cyrus hur det egentligen ligger till. - Foto: Stella Pictures / KP Pictures, PacificCoastNews.co
Miley i videon till "We can't stop".
2 av 3
Miley i videon till "We can't stop". - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Låtens text syftar på kokain och Ecstasy.
3 av 3
Låtens text syftar på kokain och Ecstasy. - Foto: FameFlynet.uk

Nu erkänner Miley Cyrus knarklögnen om kokain och ecstasy

Miley Cyrus succésingel har kritiserats för att romantisera kokain och ecstasy – något som stjärnan tidigare förnekat. Nu berättar hon sanningen.


Porrskådisar och barnstjärnor – de är världens sämsta förebilder

Här är kändisarna som du inte ska lämna ensamma med dina barn – i alla fall om amerikanska föräldrar får säga sitt.

För några veckor sedan skrev Nyheter24 om hur Miley Cyrus senaste singel "We can't stop" har kritiserats eftersom många anser att den romantiserar kokain och ecstasy. 

Något som Mileys producent då förnekade. Textraderna som fick kritik var "dancing with molly" (Molly är slang för MDMA) och raden "and everyone in line in the bathroom, trying to get a line in the bathroom" – något som kan antyda att folk köar för att snorta kokain på toaletten.

Nu erkänner Miley själv att både hon och producenten ljög – allt för att inte låten skulle bli bannlyst på radio.

– Om du är tio år gammal så är texten "Miley". Om du vet vad jag snackar om så vet du. Jag ville bara att låten skulle spelas på radio. Jag tror inte folk har jättesvårt att fatta att jag har växt upp. Du kan googla mig och se vad jag håller på med – då fattar du också vad texten handlar om, säger Miley i en intervju med Daily Mail, via Tmz.com.

"Jag såg Miley snorta kokain"

Den senaste tiden har Miley visat allmänheten en mer drogliberal syn, och i en intervju med tidningen Rolling Stone hyllade sångerskan marijuana. I början av juli gick två ögonvittnen ut och berättade om hur de sett Miley snorta kokain på en kändisfest.

Det var under den superlyxiga kändisfesten Met Gala i New York den 6 maj som Miley Cyrus ska ha snortat kokain på damtoaletten. 

– Jag gick in på tjejtoaletten, och ser hur fyra tjejer försöker klämma ihop sig i ett bås. Dörren var öppen, så folk kunde se dom. De skrek och skrattade. Miley placerade ett finger över ena näsborren, böjde sig ner över toaletten och snortade ett vitt pulver från toaletten. Jag såg henne göra det, säger ett ögonvittne till Star Magazine, via Celebitchy.

Miley Cyrus "We can't stop"


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!