Måndag 19 Apr
Stockholm

De är klara för hajpade sexrollerna i "Fifty shades of Grey"

Dakota Johnson som spelar Anastasia Steele är dotter till skådespelarna Don Johnson och Melanie Griffith.
1 av 4
Dakota Johnson som spelar Anastasia Steele är dotter till skådespelarna Don Johnson och Melanie Griffith. Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
"Oj vad många scener med gagballs..."
2 av 4
"Oj vad många scener med gagballs...". Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Författaren till trilogin Fifty shades -  E. L. James. I Storbritannien har namnet Christian blivit ett populärt namn på nyfödda i och med att boken kryddat föräldrarnas sexliv.
3 av 4
Författaren till trilogin Fifty shades - E. L. James. I Storbritannien har namnet Christian blivit ett populärt namn på nyfödda i och med att boken kryddat föräldrarnas sexliv. Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Johnson är skådespelare / modell.
4 av 4
Johnson är skådespelare / modell. Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Världen över har kvinnor (och män), legat på stranden, suttit på caféer och legat hemma i soffan – alla med samma bok: "50 Shades of Grey". Nu har karaktärerna fått två ansikten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vilka var påtänkta?

På Instagramkontot @fiftyshadesofinstagram kan du spana in vilka som ryktades skulle kamma hem rollen. Det har nämligen tisslats och tasslats en hel del den senaste tiden. 

Den smaskiga, för att inte säga snuskiga, romanen handlar om studenten Anastasia Steel som tillsammans med den rika affärsmannen Christian Grey går in i en passionerad affär fylld av lust, längtan samt svartsjuka. 

Och framförallt mycket sex. 

Länge spekulerades det om vilka som skulle haffa huvudrollerna till filmen om den heta affären. Och kanske har det varit två av årets mest omtalade roller som nu funnit sina skådisar.

Det blir Dakota Johnson, 23, som tidigare bland annat medverkat i serien "GIRLS" och "The social network", samt Charlie Hunnam, 33.

Hunnam satte många hjärtan i brand då han slog igenom i "Green street hooligans" och många känner även igen honom från serien "Sons of anarchy". 

Vad tycker du om valen - rätt eller fel?

Se Hunnam i omtalade serien "Sons of Anarchy här":


Kommentera
Kopiera länk
Dela