Vegard och Bård Ylvisåker är nu både komiker och popstjärnor.
Vegard och Bård Ylvisåker är nu både komiker och popstjärnor. - Foto: Paal Schaathun

Här får norska Youtube-fenomenet gästa Ellen DeGeneres

De norska succébröderna i gruppen Ylvis hade som plan att göra ett intro till sin talkshow i Norge – nu har de fått internationellt skivkontrakt


Hur låter den egentligen?

Hur låter egentligen räven? Lyssna här och avgör hur lik Ylvis immitationer är. 

Låten "The Fox" har på mindre än tre veckors tid nått cirka 50 millioner visningar på Youtube. Bröderna Vegard och Bård Ylvisåker som ligger bakom låten gästade nyligen Skavlan där de berättade att de att de skrev låten i promotion-syfte till deras nya talkshow "I kveld med Ylvis". 

– Vi trodde verkligen inte att låten skulle få det genomslag den fick, det var meningen att låten skulle bli ganska dålig, men så blev det bakslag, berättar bröderna då.

Låten "The Fox" som handlar om hur räven egentligen låter har nu nått internationell mark och bröderna var nyligen och gästade den kända komikern Ellen DeGeneres som fick prova på att sjunga låten i sin egen talkshow. 

– Du måste ta i och liksom papapapa papapaoooooo, säger Bård Ylvisåker med glimten i ögat till Ellen DeGeneres som motiverat försöker sig på versen. 

Ylvis har skrivit skivkontrakt med
Warner Music, men trots detta är musiken ingenting Vegard och Bård Ylvisåkers planerar att storsatsa på skriver Aftonbladet. 

Efter den korta repetitionen fick Ellen följa med bröderna upp på scenen för att framföra en bit av låten. 

Se klippet nedanför. 



/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!