Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. - Foto: Mikael Dahl

Quetzala: Arga sms, trekanter, 13 spänn på kontot, mens och den jävla emojin

Nyheter24:s Quetzala Blanco om den sämsta veckan någonsin.


Quetzala Blancos blogg

Missa inte Quetzala Blancos blogg här. 

Ni har säkert hört talas om Murphys lag. Lagen om alltings jävlighet. 

Ni vet, du brer en macka med ost och marmelad, tappar mackjäveln med pålägget neråt på golvet. 

Ni vet, du blir uppraggad på Kåken av en skitsnygg hipster, ni åker hem ihop, han har liten. 

Och så vidare. 

Enligt Wikipedia så lyder den ursprungliga formuleringen: "Om det finns två eller fler sätt att göra något, och ett av dessa sätt leder till en katastrof, så kommer någon att göra det på det sättet".

Och nu har jag det, svart på vitt, att jag är denna "någon" som gör på just det sättet. Låt mig illustrera det här genom att berätta om den sämsta veckan i hela mitt liv, det var inte alltför länge sedan. 

Måndag: 

1. Skickar en bröstbild (dom är 75E nu) till killen jag är kär i. Får inget svar. 

2. Säger till samma kille att jag är kär i honom. Får en emoji till svar. (Den såg liksom chockad/rädd ut? Varför finns emojis för?). Raderar hans nummer. 

3. Får självklart även mens. Synd, för jag ville verkligen ha barn. 

Tisdag: 

4. Åker till jobbet. Går fullkomligt åt helvete. Skulle skriva en Hollywood-rewrite. Brukar ta en minut, kämpade i fyra timmar. Rubriken blir: "Stjärnan efter porr-rollen: Man kan inte tvinga vaginan". Får ett mejl från en polis som vill bjuda hem mig. I rusningstrafiken hem spelar en kille dragspel på högsta. 

Onsdag: 

5. Exet förlovar sig. Nu är jag nära bristningsgränsen. 

6. Får ett argt sms från någon killes arga flickvän. Hon skäller ut mig i versaler och kallar mig "fitta". Fjärde gången i år det här händer.

7. Käkar middag hemma hos några polare. Blir helt svängd. Åker hem. Dagen därpå messar jag "värden" och frågar "La ni något i maten igår eller? Jag blev heeeeelt fuckad!". Får svar: "Ja!".

Torsdag: 

8. Springer in i en polare på nån fest. Han: "Varför kommer du inte fram och hälsar?". Jag: "Du sitter ju med XX som jag hatar". Självklart står hon 2 centimeter ifrån. 

9. 13 kronor på kontot och har gått upp 2 kilo. 

10. Ligger med en 23-årig snubbe. Blir dödskär. Han? Not so much. 

Fredag: 

11. Min mobil lägger av. Skriver på Facebook: "Har ingen mobil ett tag...OFF GRID. Vill ni ngt, skriv här". Aldrig fått så mycket likes på något tidigare. 

12. Sen blir mobilen hel. Bootycallar hela telefonboken. 

13. Spelar skivor. Mixern går sönder. 

Lördag: 

14. Vaknar med ett nytt meddelande! Från Twilfit som berättar om sin rea.  

15. Kan inte smälta exets förlovning, så tänker att jag ska döva min heartbreak med en rebound-trea. Det är det enda på hela veckan som blir "lyckat". 

Söndag: 

16. Fortfarande inte gift. 

17. Det är söndag. 

18. 7 minus på kontot. 

19. Kan inte gå, stå, sitta eller ligga ner på grund av trean. 

20. Ser en hund, tror att det är en människa. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.