Onsdag 26 Jan
Stockholm

Här är Hollywoods allra sjukaste rykten

Ja, det låter som ett rykte – Black Sabbaths Ozzy Osbourne bet av huvudet på en fladdermus under en konsert. I sin självbiografi berättar Ozzy att han trodde att det var en leksaksfladdermus – och han fick sitt livs chock när han kände hur "munnen fylldes av varm, geggig sörja med den vidrigaste eftersmaken du kan tänka dig". Gulp.
1 av 8
Ja, det låter som ett rykte – Black Sabbaths Ozzy Osbourne bet av huvudet på en fladdermus under en konsert. I sin självbiografi berättar Ozzy att han trodde att det var en leksaksfladdermus – och han fick sitt livs chock när han kände hur "munnen fylldes av varm, geggig sörja med den vidrigaste eftersmaken du kan tänka dig". Gulp. Foto: JEFF GEISLER
År 2009 fångades Lady Gaga på bild i en halvrisig vinkel. Gaga, som var i full färd med att showa loss på scen, var klädd i en kort och röd klänning som råkade glida upp. Då visade sångerskan upp en hudfärgad knöl vid skrevet och rykten om att sångerskan i själva verket hade en penis spreds genast. År 2011 kommenterade Gaga ryktena i en fransk tv-kanal. – Jag älskar ryktet om att jag skulle ha en penis!, sa stjärnan.
2 av 8
År 2009 fångades Lady Gaga på bild i en halvrisig vinkel. Gaga, som var i full färd med att showa loss på scen, var klädd i en kort och röd klänning som råkade glida upp. Då visade sångerskan upp en hudfärgad knöl vid skrevet och rykten om att sångerskan i själva verket hade en penis spreds genast. År 2011 kommenterade Gaga ryktena i en fransk tv-kanal. – Jag älskar ryktet om att jag skulle ha en penis!, sa stjärnan. Foto:
Det här är förmodligen det allra sjukaste kändisryktet någonsin. Skådespelaren Richard Gere ska ha fått köras i ambulans till ett sjukhus i Los Angeles med en ökenråtta i sin rumpa. Men Gere avfärdar ryktet, och till brittiska Metro sa han att den ökända storyn bara är en modern myt.
3 av 8
Det här är förmodligen det allra sjukaste kändisryktet någonsin. Skådespelaren Richard Gere ska ha fått köras i ambulans till ett sjukhus i Los Angeles med en ökenråtta i sin rumpa. Men Gere avfärdar ryktet, och till brittiska Metro sa han att den ökända storyn bara är en modern myt. Foto: AMEL EMRIC
Ett annat brittiskt band och självklart är mat inblandat även denna gång. I biografin "Hammer of Gods" skriver rockjournalisten Stephen Davis om bandet Led Zeppelin. Davis skriver att han såg bandmedlemmarna lägga bitar av en haj i en kvinnas vagina och eh, anus. Men Led Zeppelins turnéledare Richard Cole hävdade senare att han var "gärningsmannen" och förresten var det inte haj utan red snapper. På bilden ser vi Led Zeppelin som tar emot guldskivor i Stockholm 1973. På en porrklubb. Helt vanligt.
4 av 8
Ett annat brittiskt band och självklart är mat inblandat även denna gång. I biografin "Hammer of Gods" skriver rockjournalisten Stephen Davis om bandet Led Zeppelin. Davis skriver att han såg bandmedlemmarna lägga bitar av en haj i en kvinnas vagina och eh, anus. Men Led Zeppelins turnéledare Richard Cole hävdade senare att han var "gärningsmannen" och förresten var det inte haj utan red snapper. På bilden ser vi Led Zeppelin som tar emot guldskivor i Stockholm 1973. På en porrklubb. Helt vanligt. Foto: BERTIL ERICSON
Låt aldrig sanningen förstöra en bra story! Michael Jackson ska ha sovit i en syrgastub, skrev National Enquirer år 1986. Allt för att han ska kunna leva tills han blir 150 år gammal. Enligt den dåvarande chefredaktören Iain Calder så var det Jackson och tidningen som själva kokade ihop storyn.
5 av 8
Låt aldrig sanningen förstöra en bra story! Michael Jackson ska ha sovit i en syrgastub, skrev National Enquirer år 1986. Allt för att han ska kunna leva tills han blir 150 år gammal. Enligt den dåvarande chefredaktören Iain Calder så var det Jackson och tidningen som själva kokade ihop storyn. Foto: FLT-PICA
När den brittiska polisen år 1967 gjorde en razzia hemma hos Rolling Stones-gitarristen Keith Richards i hans hus Redlands hittade de inte bara droger. De hittade även Rolling Stones-sångaren Mick Jagger i full färd med att äta en Mars-choklad från sin dåvarande flickvän Marianne Faithfulls vagina. Alla parter hävdar att det aldrig skedde, och att rykten bara är resultatet av en polismans allt för livliga fantasi. På bilden ser vi Mick och Marianne. Sans Mars-chockladen.
6 av 8
När den brittiska polisen år 1967 gjorde en razzia hemma hos Rolling Stones-gitarristen Keith Richards i hans hus Redlands hittade de inte bara droger. De hittade även Rolling Stones-sångaren Mick Jagger i full färd med att äta en Mars-choklad från sin dåvarande flickvän Marianne Faithfulls vagina. Alla parter hävdar att det aldrig skedde, och att rykten bara är resultatet av en polismans allt för livliga fantasi. På bilden ser vi Mick och Marianne. Sans Mars-chockladen. Foto: AP1967 / AP
Sångerskan Cher ryktades ha opererat bort ett par revben för att se smalare ut. Cher bad en brittisk plastikkirurg att undersöka hennes krop – allt för att kunna döda ryktet. Cher sa att om ryktet hade stämt så skulle det vara "synliga ärr överallt".
7 av 8
Sångerskan Cher ryktades ha opererat bort ett par revben för att se smalare ut. Cher bad en brittisk plastikkirurg att undersöka hennes krop – allt för att kunna döda ryktet. Cher sa att om ryktet hade stämt så skulle det vara "synliga ärr överallt". Foto: ANTONIO CALANNI
Skådespelerskan Jamie Lee Curtis ryktas vara född med ambiguous genitalia, det vill säga resultatet av en variation i kromosomuppsättningen som gör att Jamie rent genetiskt är en man. Jamie har aldrig kommenterat uppgifterna.
8 av 8
Skådespelerskan Jamie Lee Curtis ryktas vara född med ambiguous genitalia, det vill säga resultatet av en variation i kromosomuppsättningen som gör att Jamie rent genetiskt är en man. Jamie har aldrig kommenterat uppgifterna. Foto: ELISE AMENDOLA

Känsliga läsare är varnade – här är Hollywoods allra sjukaste rykten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I drömfabriken Hollywood går det fort. Superstjärnorna och skvallertidningarna har närt en hatkärleks-relation till varandra i flera decennier. Och samtidigt som flera av stjärnornas skandaler de senaste åren har varit "för bra för att vara sanna" så är faktiskt inte allt du läser i tidningen eller hör i fikarummet sant. 

Nu har tidningen Radaronline.com kartlagt Hollywoods sjukaste kändisrykten någonsin – och det är hisnande läsning. Har Richard Gere verkligen fått åka till sjukhus med en ökenråtta i rumpan, sov Michael Jackson i en syrgastub och hur ligger det egentligen till med Lady Gagas "penis"? 

Vad stämmer och vad är helt fabricerat? 

Kolla in bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Ozzy Osbourne äter en fladdermus: 


Kommentera
Kopiera länk
Dela