Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tortyr, droger, kirurgi och transkläder – här är familjehemligheterna

- 03/11/2013, 12:32
På ytan är de den perfekta familjen. Men alla familjer har sina hemligheter. Har du koll på Kardashians lik i garderoben?
1 av 14

På ytan är de den perfekta familjen. Men alla familjer har sina hemligheter. Har du koll på Kardashians lik i garderoben?

PLANET PHOTOS

1. Torterade döttrarna? 
Robert Kardashians änka Ellen sålde detaljer från sin dagbok till tidningen In Touch tidigare i år. Enligt hennes anteckningar så hade mamma Kris Jenner torterat sina döttrar Kim och Kourtney. Bland annat hade hon dragit tjejerna i håret, vridit om deras armar och misshandlat dom vid upprepade tillfällen. Familjen Kardashian förnekade alla uppgifter och stämde Ellen. Ellen i sin tur stämde också familjen Kardashian. Förhandlingarna pågår fortfarande, skriver Radaronline.com.
2 av 14

1. Torterade döttrarna? Robert Kardashians änka Ellen sålde detaljer från sin dagbok till tidningen In Touch tidigare i år. Enligt hennes anteckningar så hade mamma Kris Jenner torterat sina döttrar Kim och Kourtney. Bland annat hade hon dragit tjejerna i håret, vridit om deras armar och misshandlat dom vid upprepade tillfällen. Familjen Kardashian förnekade alla uppgifter och stämde Ellen. Ellen i sin tur stämde också familjen Kardashian. Förhandlingarna pågår fortfarande, skriver Radaronline.com.

Planet Photos / Planet Photos

2. Droger och otrohet. 
Khloe Kardashians make, basketspelaren Lamar Odom hamnade i hetluften tidigare i år när det uppdagades att han både hade varit notoriskt otrogen med tre olika kvinnor, och dessutom kämpade med ett drogmissbruk. Därefter åkte Lamar dit för rattfylla. Khloe ska ha sparkat ut Lamar från hemmet, men paret är ännu gifta, skriver Radaronline.com.
3 av 14

2. Droger och otrohet. Khloe Kardashians make, basketspelaren Lamar Odom hamnade i hetluften tidigare i år när det uppdagades att han både hade varit notoriskt otrogen med tre olika kvinnor, och dessutom kämpade med ett drogmissbruk. Därefter åkte Lamar dit för rattfylla. Khloe ska ha sparkat ut Lamar från hemmet, men paret är ännu gifta, skriver Radaronline.com.

Stella Pictures / Hector Vallenilla

3. Kirurgi till vilket pris som helst?
Enligt källor till Radaronline så vill Kim Kardashian lägga sig under kniven för att få tillbaka den kroppen hon hade innan graviditeten. Men Kanye sätter stopp för planerna. Enligt källorna så är Kims största problem de "hängande brösten" som är en F-kupa. Dessutom vill hon fettsuga magen och sina lovehandles. Att ämnet är känsligt för Kanye är inte så konstigt – Kanyes mamma Donda West gick bort efter en fettsugning och bröstförminskning, skriver Radaronline.com.
4 av 14

3. Kirurgi till vilket pris som helst? Enligt källor till Radaronline så vill Kim Kardashian lägga sig under kniven för att få tillbaka den kroppen hon hade innan graviditeten. Men Kanye sätter stopp för planerna. Enligt källorna så är Kims största problem de "hängande brösten" som är en F-kupa. Dessutom vill hon fettsuga magen och sina lovehandles. Att ämnet är känsligt för Kanye är inte så konstigt – Kanyes mamma Donda West gick bort efter en fettsugning och bröstförminskning, skriver Radaronline.com.

Planet Photos / Planet Photos

4. Kims fejkrumpa.
Kim har alltid förnekat att hon skulle ha opererat sin bakdel. Men enligt tidningen Life & Style och deras specialnummer "The making of Kim Kardashian" ska stjärnan ha transplanterat fett från sina ben till sin rumpa. Kims version är helt annorlunda däremot. – Jag har provat Botox förut. Det är det enda jag har gjort, säger stjärnan själv.
5 av 14

4. Kims fejkrumpa. Kim har alltid förnekat att hon skulle ha opererat sin bakdel. Men enligt tidningen Life & Style och deras specialnummer "The making of Kim Kardashian" ska stjärnan ha transplanterat fett från sina ben till sin rumpa. Kims version är helt annorlunda däremot. – Jag har provat Botox förut. Det är det enda jag har gjort, säger stjärnan själv.

Stella Pictures

Kim vill lägga sig under kniven – men Kanye säger ifrån.
6 av 14

Kim vill lägga sig under kniven – men Kanye säger ifrån.

Evan Agostini

5. Kims mardrömsäktenskap.
Kim Kardashian var tidigare gift med producenten Damon Thomas. Det fyra år långa äktenskapet var en riktig mardröm. Damon – som bland annat arbetar med Pink och Katherine McPhee – behandlade den då 19-åriga Kim riktigt illa. Han fick fruktansvärda raseriutbrott, misshandlade Kim, dödshotade henne och instruerade henne att genomgå plastikkirurgi för att förbättra sin kropp, skrev Star då.
7 av 14

5. Kims mardrömsäktenskap. Kim Kardashian var tidigare gift med producenten Damon Thomas. Det fyra år långa äktenskapet var en riktig mardröm. Damon – som bland annat arbetar med Pink och Katherine McPhee – behandlade den då 19-åriga Kim riktigt illa. Han fick fruktansvärda raseriutbrott, misshandlade Kim, dödshotade henne och instruerade henne att genomgå plastikkirurgi för att förbättra sin kropp, skrev Star då.

Stella Pictures / Sasha, PacificCoastNews.com

6. Kanye Wests otrohet.
I somras avslöjade en 24-årig modell att hon har haft en affär med hiphopstjärnan Kanye West. Och relationen med Kim Kardashian ska Kanye ha avfärdat som ett simpelt PR-trick. – Det är bara för publicitet, det är inget seriöst, sa Kanye till modellen. 
Det var den kanadensiska modellen Leyla Ghobadi, 24, som trädde fram och berättade i magasinet Star om sin relation med rapstjärnan.
8 av 14

6. Kanye Wests otrohet. I somras avslöjade en 24-årig modell att hon har haft en affär med hiphopstjärnan Kanye West. Och relationen med Kim Kardashian ska Kanye ha avfärdat som ett simpelt PR-trick. – Det är bara för publicitet, det är inget seriöst, sa Kanye till modellen. Det var den kanadensiska modellen Leyla Ghobadi, 24, som trädde fram och berättade i magasinet Star om sin relation med rapstjärnan.

Kanye ska ha bedragit Kim under graviditeten.
9 av 14

Kanye ska ha bedragit Kim under graviditeten.

FameFlynet / GENGIS / BESTIMAGE

7. Mamma sålde porrfilmen.
Att Kim Kardashian blev multimiljonär på sin hemmainspelade porrfilm är ingen hemlighet. Men vad många inte vet är att det var Kims egna mamma Kris Jenner som såg till att filmen såg dagens ljus – och dessutom trissade hon upp prislappen under en förhandling med porrjätten Vivid Entertainment. – Kims mamma var helt involverad i att sälja Kims sextejp. Videon fanns redan och Kris var med i varje led som en mellanhand för att få ut den på marknaden till vuxenfilmsbolaget, sa en källa – som dessutom genomgick lögndetektortest – till magasinet Star.
10 av 14

7. Mamma sålde porrfilmen. Att Kim Kardashian blev multimiljonär på sin hemmainspelade porrfilm är ingen hemlighet. Men vad många inte vet är att det var Kims egna mamma Kris Jenner som såg till att filmen såg dagens ljus – och dessutom trissade hon upp prislappen under en förhandling med porrjätten Vivid Entertainment. – Kims mamma var helt involverad i att sälja Kims sextejp. Videon fanns redan och Kris var med i varje led som en mellanhand för att få ut den på marknaden till vuxenfilmsbolaget, sa en källa – som dessutom genomgick lögndetektortest – till magasinet Star.

Kims mamma Kris Jenner ska ha arrangerat förhandlingen med porrjätten Vivid.
11 av 14

Kims mamma Kris Jenner ska ha arrangerat förhandlingen med porrjätten Vivid.

Evan Agostini

8. Barnflickan avslöjar.
Pam Behan var tidigare barnflicka åt familjen Kardashian. I hennes arbetsuppgifter ingick det bland annat att ta hand om Kourtney, Kim, Khloe och Rob. Pam var anställd från 1991 fram till 1996, och har skrivit om sin tid som barnflicka i boken "Malibu Nanny: Adventures of the Former Kardashian Nanny". Enligt Behan ska mamma Kris Jenner ha mobbat sin dotter Khloe för att vara överviktig, skriver Radaronline.com.
12 av 14

8. Barnflickan avslöjar. Pam Behan var tidigare barnflicka åt familjen Kardashian. I hennes arbetsuppgifter ingick det bland annat att ta hand om Kourtney, Kim, Khloe och Rob. Pam var anställd från 1991 fram till 1996, och har skrivit om sin tid som barnflicka i boken "Malibu Nanny: Adventures of the Former Kardashian Nanny". Enligt Behan ska mamma Kris Jenner ha mobbat sin dotter Khloe för att vara överviktig, skriver Radaronline.com.

Stella Pictures / Black Sheep

9. Pappa i drag.
Robert Kardashians änka Ellen hävdar att Bruce Jenner har en hemlig fetisch. Jenner gillar nämligen att bära kvinnokläder, högklackat och sexiga underkläder. Ellen ska ha hört det hela från Bruces ex-hustru Chrystie Jenner. 
– Jag hittade mina behåar...Han satte ihop dom och bar dom. Jag kunde inte leva med det, sa Chrystie till Ellen, skriver Star. Enligt Ellen så fortsatte Bruce med sina lekar under sitt äktenskap med Kris Jenner.
13 av 14

9. Pappa i drag. Robert Kardashians änka Ellen hävdar att Bruce Jenner har en hemlig fetisch. Jenner gillar nämligen att bära kvinnokläder, högklackat och sexiga underkläder. Ellen ska ha hört det hela från Bruces ex-hustru Chrystie Jenner. – Jag hittade mina behåar...Han satte ihop dom och bar dom. Jag kunde inte leva med det, sa Chrystie till Ellen, skriver Star. Enligt Ellen så fortsatte Bruce med sina lekar under sitt äktenskap med Kris Jenner.

DAN STEINBERG

10. Underbetalda arbetare.
År 2011 avslöjades det att en av de kinesiska fabrikerna som Kardashians anlitade för att tillverka sina klädkollektioner inte direkt höll standarden. En människorättsorganisation utredde arbetarnas villkor, och i lön fick de knappt 50 öre per plagg. Kris själv hävdade att "fabrikerna har väldigt bra policy och når upp till standarden".
14 av 14

10. Underbetalda arbetare. År 2011 avslöjades det att en av de kinesiska fabrikerna som Kardashians anlitade för att tillverka sina klädkollektioner inte direkt höll standarden. En människorättsorganisation utredde arbetarnas villkor, och i lön fick de knappt 50 öre per plagg. Kris själv hävdade att "fabrikerna har väldigt bra policy och når upp till standarden".

PacificCoastNews / Bunny

Det som göms i snö kommer upp i tö. Eller? Nyheter24 listar 10 hemligheter som familjen Kardashian inte vill att du ska veta om.

Varje vecka bänkar sig miljontals amerikaner framför teven för att följa familjen Kardashians händelserika liv. Förutom de självklara stjärnorna Kim, Kourtney och Khloe så har familjen dessutom färgstarka personligheter som mamman Kris Jenner och pappan Bruce Jenner

Men bakom den polerade ytan med shopping, lyxiga resor, modevisningar och röda mattan-fester världen över så döljer sig en helt annan verklighet. Tidningen Radaronline.com har kartlagt 35 hemligheter som familjen Kardashian gör allt för att tysta ner. 

Från tortyr via Kims omfattande plastikkirurgi till droger och underbetalda fabriksarbetare i Kina – ta del av familjens smutsigaste hemligheter i bildspelet ovan. Klicka på pilarna. 

Se trailern till den åttonde säsongen av "Keeping up with the Kardashians"